वायक आया गुरुदेव रा लिरिक्स Vayak Aayo wo Gurudev Rajasthani bhajan lyrics
।। दोहा ।।कबीर रेख सिन्दूर की काजल दिया न जाई।नैनूं रमैया रमि रहा दूजा कहाँ समाई ॥ वायक आया वो गुरुदेव रा रे ,रूपा बाई जमले पधारो रे । केम…
।। दोहा ।।कबीर रेख सिन्दूर की काजल दिया न जाई।नैनूं रमैया रमि रहा दूजा कहाँ समाई ॥ वायक आया वो गुरुदेव रा रे ,रूपा बाई जमले पधारो रे । केम…
कर्मा रा लिखिया आंकड़ा ,जाने कोई मिटा नहीं पावे।कोई मिटा नहीं पावे मारा बीरा मारा कोई बदल नहीं पावे। राजा रावण करी तपस्या ,सोने की लंका पावे।भक्त विभीषण माला फेरी…
karma ra likhiya aankada ,jaane koee mita nahin paave.koee mita nahin paave maara beera ,maara koee badal nahin paave. raaja raavan karee tapasya ,sone kee lanka paave.bhakt vibheeshan maala pheree…
।। दोहा ।।कबीर खड़ा बाजार में , सबकी मांगे खेर।ना किसी से दोस्ती ना किसी से बेर। कर्मा रा लिखिया आंकड़ा ,जाने कोई मिटा नहीं पावे।कोई मिटा नहीं पावे मारा…
दो -दो गुजरिया के बिच में अकेलो क़ानूड़ो।अकेलो क़ानूड़ो , अकेलो सांवरियो। २ एक गुजरी बोली काना , लाडू लादे माने।दूजी गुजरी बोली काना बर्फी लादे माने। २दो -दो गुजरिया…
do -do gujariya ke bich mein ,akelo qaanoodo.akelo qaanoodo ,akelo saanvariyo. 2 ek gujaree bolee kaana ,laadoo laade maane.doojee gujaree bolee kaana ,barphee laade maane. 2do -do gujariya ke bich…
दो -दो गुजरिया के बिच में ,अकेलो क़ानूड़ो।अकेलो क़ानूड़ो ,अकेलो सांवरियो। २ एक गुजरी बोली काना ,लाडू लादे माने।दूजी गुजरी बोली काना ,बर्फी लादे माने। २दो -दो गुजरिया के बिच…
म्हारो खरोचों मालिक पुरे। में वाका नाम पे रेता।अरे बाबूजी मेरा टिकट क्यों लेता। २ तीन गुणा रा ,डब्बा बनाया, मन का इंजन जोता। २काम क्रोध का भुक्या कोयला ।…