अब कैसे होवे जग में जीवन हमारी हेली भजन लिरिक्स

अब कैसे होवे जग में जीवन हमारी हेली ab kese hove jag me jivno, heli bhajan, gopal das vaishnav bhajan, हेली भजन

कैसे होवे जग में जीवणो

अब कैसे होवे जग में जीवणो म्हारी हेली ,
लागा शब्द रा तीर ।

घर गया कामण लड़े म्हारी हेली ,
भाई गिणे नहीं भीर ।
ज्यांरा मुरसद घरे नहीं म्हारी हेली ,
नैणां में बरसे नीर ।
अब कैसे । …

कर जोड्या कामण खड़ी म्हारी हेली ,
ओढ़ण बहु रंग चीर ।
सतगुरु मिळिया म्हाने सागड़ी म्हारी हेली ,
आछी बंधाई धीर ॥
अब कैसे । …

काय रे बादळिया री छांवली म्हारी हेली ,
काँई नुगरां री प्रीत ।
काँई रे नाडोल्यां में नावणो म्हारी हेली ,
पड़ियो समद में सीर ॥
अब कैसे । …

हर दरियाव अथंग जळ भरियो हेली ,
हंसा चुगे नित हीर ।
शबद भळाऊ संग ले चलो म्हारी हेली ,
कह गया दास कबीर ।
अब कैसे । …


BHAJAN
heli bhajan lyrics in English

ab kese hove jag me jivno

ab kaise hove jag me jivno mari heli,
laga sabad ra teer.

ghar gaya kaman lade mari heli,
bhai gine nhi bhir.
jyara mursad ghare nhi mari heli,
naina me barse neer.
ab kaise…..

kar jodya kaman khadi mari heli,
odan bahu rang cheer .
satguru miliya mane sagdi mari heli,
aachi bandhai dheer.
ab kaise…..

kaai re badliya ri chhavli mari heli,
kai nugra ri preet.
kai re nadolya me navno mari heli,
padiyo samad me seer.
ab kaise…..

har dariyav athang jal bhariyo heli,
hansa chuge neet heer.
sabad bhalau sang le chao mari heli,
kah gaya das kabir.
ab kaise…..


BHAJAN
हेली भजन लिरिक्स हिंदी में

अब कैसे होवे जग में जीवन हमारी हेली

अब कैसे होवे जग में जीवणो म्हारी हेली ,
लागा शब्द रा तीर ।

घर गया कामण लड़े म्हारी हेली , भाई गिणे नहीं भीर ।
ज्यांरा मुरसद घरे नहीं म्हारी हेली , नैणां में बरसे नीर ।
अब कैसे । …

कर जोड्या कामण खड़ी म्हारी हेली , ओढ़ण बहु रंग चीर ।
सतगुरु मिळिया म्हाने सागड़ी म्हारी हेली , आछी बंधाई धीर ॥
अब कैसे । …

काँई रे बादळिया री छांवली म्हारी हेली , काँई नुगरां री प्रीत ।
काँई रे नाडोल्यां में नावणो म्हारी हेली , पड़ियो समद में सीर ॥
अब कैसे । …

हर दरियाव अथंग जळ भरियो हेली , हंसा चुगे नित हीर ।
शबद भळाऊ संग ले चलो म्हारी हेली , कह गया दास कबीर ।
अब कैसे । …


gopal das vaishnav bhajan

video

भजन:- अब कैसे होवे जग में जीवणो
Bhajan Singer/गायक = गोपाल दास वैष्णव
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

https://youtu.be/603RiaaVJ2A

Leave a Comment