गुरु मिलिया आत्म राम भजन लिरिक्स

गुरु मिलिया आत्म राम, Guru Miliya Aatam Ram bhajan lyrics, guru ji bhajan lyrics in hindi

गुरु मिलिया आत्मराम

म्हारा गुरूजी ऐसा,
फूल गुलाबी जैसा।
म्हारे घर में रमता देखिया रे ,
गुरु मिलिया आत्म राम।
मिलिया आत्म राम गुरूजी,
मिलिया आत्म राम।
मारी निर्मल हो गई काया रे,
गुरु मिलिया आत्मराम।

इंद्र करे छड़काई,
अरे पवन करे नरमाई।
म्हारे हुआ गुरु रा वासा रे,
गुरु मिलिया आत्म राम।
मिलिया आत्म ….

सूरज चाँद पर वासा,
वे रेहता रे आकाशा।
आ कुदरत खेल रचायो रे,
गुरु मिलिया आत्म राम।
मिलिया आत्म ….

मीठा राम जग माये,
हरी से ध्यान लगाईं।
म्हारा बेड़ा पार उतारो रे,
गुरु मिलिया आतम राम।
मिलिया आत्म ….

म्हारा गुरूजी ऐसा,
फूल गुलाबी जैसा।
म्हारे घर में रमता देखिया रे ,
गुरु मिलिया आत्म राम।
मिलिया आत्म राम गुरूजी,
मिलिया आत्म राम।
मारी निर्मल हो गई काया रे,
गुरु मिलिया आत्मराम।

guru ji bhajan lyrics in hindi

Guru Miliya Aatam Ram

mara guru ji aisa,
ful gulabi jaisa.
mare ghar me ramta dekhiya re,
guru miliya aatam ram.
miliya aatam ram guruji,
miliya aatam ram .
mari nirmal ho gai kaya re,
guru miliya aatam ram.

indra kare chhadkai,
are pavan kare narmai.
mare hua guru ra vasa re,
guru miliya aatam ram.
miliya aata…..

suraj chand par vasa,
ve rehta re aakasha.
aa kudarat khel rachayo re,
guru miliya aatam ram.
miliya aata…..

mitha ram jag maaye,
hari se dhayan lagai.
mara beda par utaro re,
gouru miliya aatam ram.
miliya aata…..

mara guru ji aisa,
ful gulabi jaisa.
mare ghar me ramta dekhiya re,
guru miliya aatam ram.
miliya aatam ram guruji,
miliya aatam ram .
mari nirmal ho gai kaya re,
gouru miliya aatam ram.

सतगुरु भजन लिरिक्स इन हिंदी bhajan lyrics in hindi

म्हारा गुरूजी ऐसा,फूल गुलाबी जैसा।
म्हारे घर में रमता देखिया रे ,गुरु मिलिया आत्म राम।

मारी निर्मल हो गई काया रे,गुरु मिलिया आत्मराम।

prakash mali desi bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == गुरु मिलिया आत्मराम
Bhajan Singer/गायक = प्रकाश माली
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment