चादर झीनी राम झीनी भजन लिरिक्स

चादर झीनी राम झीनी भजन chadar jhini ram jhini bhajan सतगुरु भजन इन हिंदी pawan ji sahal bhajan

चादर झीणी राम झीणी

चादर झीणी राम झीणी ,
या तो सदा राम रस भीणी।
मेरे सतगुरु ने रंग झीणी ,
चादर झीणी राम झीणी

अष्ट कमल पर चरखो चाले,
पाँच तंत की पूणी।
नौ दस मास बणताँ लागे ,
सतगुरु ने रंग दीनी।
चादर झीणी राम झीणी।
मेरे सतगुरु ….

जद मेरी चादर बण घर आवे ,
रंग रेजा ने दीनी।
ऐसा रंग रंगा रंगरेजा ,
लाल लाल कर दीनी।
चादर झीणी राम झीणी।
मेरे सतगुरु ….

मोह माया को मैल निकाल्या ,
गहरी निर्मल कीनी।
प्रेमप्रीत को रंग लगाक र,
सतगुरु वाँ रंग दीनी।
चादर झीणी राम झीणी।
मेरे सतगुरु ….

ध्रुव प्रहलाद सुदामा ने ओढ़ी ,
सुखदेव ने निर्मल कीनी।
दास कबीर ने ऐसी ओढ़ी ,
ज्यू की ज्यू धर दीनी।
चादर झीणी राम झीणी।
मेरे सतगुरु ….

satguru bhajan lyrics in hindi

chadar jhini ram jhin

chaadar jheenee raam jheenee ,
ya to sada raam ras bheenee.
mere sataguru ne rang jheenee ,
chaadar jheenee raam jheenee

asht kamal par charakho chaale,
paanch tant kee poonee.
nau das maas banataan laage ,
sataguru ne rang deenee.
chaadar jheenee raam jheenee.
mere sataguru ….

jad meree chaadar ban ghar aave ,
rang reja ne deenee.
aisa rang ranga rangareja ,
laal laal kar deenee.
chaadar jheenee raam jheenee.
mere sataguru ….

moh maaya ko mail nikaalya ,
gaharee nirmal keenee.
premapreet ko rang lagaak ra,
sataguru vaan rang deenee.
chaadar jheenee raam jheenee.
mere sataguru ….

dhruv prahalaad sudaama ne odhee ,
sukhadev ne nirmal keenee.
daas kabeer ne aisee odhee ,
jyoo kee jyoo dhar deenee.
chaadar jheenee raam jheenee.
mere sataguru ….

सतगुरु भजन इन हिंदी lyrics

चादर झीनी राम झीनी

चादर झीणी राम झीणी ,या तो सदा राम रस भीणी।
मेरे सतगुरु ने रंग झीणी ,चादर झीणी राम झीणी

अष्ट कमल पर चरखो चाले, पाँच तंत की पूणी।
नौ दस मास बणताँ लागे , सतगुरु ने रंग दीनी।
चादर झीणी राम झीणी। मेरे सतगुरु ….

जद मेरी चादर बण घर आवे , रंग रेजा ने दीनी।
ऐसा रंग रंगा रंगरेजा ,लाल लाल कर दीनी।
चादर झीणी राम झीणी। मेरे सतगुरु ….

मोह माया को मैल निकाल्या , गहरी निर्मल कीनी।
प्रेमप्रीत को रंग लगाक र,सतगुरु वाँ रंग दीनी।
चादर झीणी राम झीणी। मेरे सतगुरु ….

ध्रुव प्रहलाद सुदामा ने ओढ़ी , सुखदेव ने निर्मल कीनी।
दास कबीर ने ऐसी ओढ़ी , ज्यू की ज्यू धर दीनी।
चादर झीणी राम झीणी। मेरे सतगुरु ….

pawan ji sahal ke bhajan video

Bhajan / Geet(भजन ) == चादर झीणी राम झीणी
Bhajan Singer/गायक = पवन जी सहल
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment