जबरा जंगल में बैठी माता आवरा भजन लिरिक्स

जबरा जंगल में बैठी माता आवरा भजन लिरिक्स
jabra jangal mein bethi awara mata ji bhajan Lyrics. avari mata lavani bhajan

जबरा जंगल में बैठी आवरा

जबरा जंगल में बैठी आवरा।
जग जननी जनम सुधार।
राठोडा कुल मजेदार ,
लीनो अवतार। २।

मंदिर बनियो बिच पहाड़ ,
लागे सोभा अनंत अपार।
सामे सरवर लम्बी पाल ,
पिछवाड़े बाजार।

सामे तो मूरत लागे सोवनी ,
सुन्दर पुष्पा रो श्रृंगार।
साडी सुरंगी लचदार ,
जड़िया जरकस तार।

शंख सेवा में विष्णु पुरियो ,
ब्रह्मा चारो वेद उचार ।
करे रे ध्यान त्रिपुरार ,
थारे दरबार।

52 भेरू ने चौसठ जोगणीया ,
निश दिन गावे मंगला चार।
भक्तो री भीड़ अपार ,
थारे दरबार।

दुखिया रा दुःख माँ पल में मेट दो ,
जननी दया दृस्टि धार।
मरता प्राणी रो प्राण उभार ,
नाव डूबी जाय।

स्वर्ण मुखुत सोवे शीश पर ,
केशर कुमकुम तिलक ललाट।
चढ़े मिष्ठान भर भर थाल ,
ना ना प्रकार।

नाहर ओढे बोले मोरिया ,
बोले कोयल राग मिलाय।
शंख सेहेनाइ बाजे लार ,
जालर री झंकार।

भक्ति बजरी चेन राम को ,
शिव शक्ति को आधार।
नाना शम्भू है बंसी लाल ,
गावे बारम्बार।

जबरा जंगल में बैठी आवरा।
जग जननी जनम सुधार।
राठोडा कुल मजेदार ,
लीनो अवतार। २।

English Lyrics jabra jangal mein bethi awara Bhajan

Jabra Jangal Me Bethi Awara

jabara jangal mein baithee aavara.
jag jananee janam sudhaar.
raathoda kul majedaar ,
leeno avataar. 2.

mandir baniyo bich pahaad ,
laage sobha anant apaar.
saame saravar lambee paal ,
pichhavaade baajaar.

saame to moorat laage sovanee ,
sundar pushpa ro shrrngaar.
saadee surangee lachadaar ,
jadiya jarakas taar.

shankh seva mein vishnu puriyo ,
brahma chaaro ved uchaar .
kare re dhyaan tripuraar ,
thaare darabaar.

52 bheroo ne chausath joganeeya ,
nish din gaave mangala chaar.
bhakto ree bheed apaar ,
thaare darabaar.

dukhiya ra duhkh maan pal mein met do ,
jananee daya drsti dhaar.
marata praanee ro praan ubhaar ,
naav doobee jaay.

svarn mukhut sove sheesh par ,
keshar kumakum tilak lalaat.
chadhe mishthaan bhar bhar thaal ,
na na prakaar.

naahar odhe bole moriya ,
bole koyal raag milaay.
shankh sehenai baaje laar ,
jaalar ree jhankaar.

bhakti bajaree chen raam ko ,
shiv shakti ko aadhaar.
naana shambhoo hai bansee laal ,
gaave baarambaar.

jabara jangal mein baithee aavara.
jag jananee janam sudhaar.
raathoda kul majedaar ,
leeno avataar. 2.

Hindi Lyrics जबरा जंगल में बैठी माता आवरा bhajan

जबरा जंगल में बैठी आवरा

जबरा जंगल में बैठी आवरा। जग जननी जनम सुधार।
राठोडा कुल मजेदार ,लीनो अवतार। २।

मंदिर बनियो बिच पहाड़ ,लागे सोभा अनंत अपार।
सामे सरवर लम्बी पाल ,पिछवाड़े बाजार।

सामे तो मूरत लागे सोवनी ,सुन्दर पुष्पा रो श्रृंगार।
साडी सुरंगी लचदार ,जड़िया जरकस तार।

शंख सेवा में विष्णु पुरियो ,ब्रह्मा चारो वेद उचार ।
करे रे ध्यान त्रिपुरार ,थारे दरबार।

52 भेरू ने चौसठ जोगणीया ,निश दिन गावे मंगला चार।
भक्तो री भीड़ अपार ,थारे दरबार।

दुखिया रा दुःख माँ पल में मेट दो ,जननी दया दृस्टि धार।
मरता प्राणी रो प्राण उभार ,नाव डूबी जाय।

स्वर्ण मुखुत सोवे शीश पर ,केशर कुमकुम तिलक ललाट।
चढ़े मिष्ठान भर भर थाल ,ना ना प्रकार।

नाहर ओढे बोले मोरिया ,बोले कोयल राग मिलाय।
शंख सेहेनाइ बाजे लार ,जालर री झंकार।

भक्ति बजरी चेन राम को ,शिव शक्ति को आधार।
नाना शम्भू है बंसी लाल ,गावे बारम्बार।

जबरा जंगल में बैठी आवरा। जग जननी जनम सुधार।
राठोडा कुल मजेदार ,लीनो अवतार। २।

जबरा जंगल में बैठी माता आवरा bhajan Video

Bhajan / Geet(भजन ) == जबरा जंगल में बैठी आवरा
Bhajan Singer/गायक = मोहिनुद्दीन मनचला
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment