थारा उड़ गया केश काला डोकरिया कद फेरेलो माला भजन

थारा उड़ गया केश काला डोकरिया कद फेरेलो माला भजन thara ud gaya kesh kala bhajan Lyrics. rajasthani bhajan hindi lyrics

थारा उड़ गया केश काला

थारा उड़ गया केश काला रे डोकरा ,
अब कद फेरेला थू माला।

सूजे नहीं अब पड़े भाड़ में ,
करे मजाकों वाला।
अरे घर की लुगाई थारो केणो नी माने ,
उठे जीव में उकाला।
थारा उड़ गया। …..

बूढ़ो हुवो ने अब लकड़ी ली दी ,
थारा धूजण लागा डाला।
अरे मुखड़ा री सोभा दात पड़िया ,
खाली रह गया आला।
थारा उड़ गया। …..

माया रो मोह छोड़ ने राखे ,
देवे पेटियों रे ताला।
अरे गाड़ी घोडा काम नी आवे ,
जाणो पड़ सी पाला।
थारा उड़ गया। …..

बेटा ने परणाय बुलायो ,
अब घर बिंदनियो रा हाला।
कद मरेलो यो डोकरा डाकी ,
फितर ही फेरे माला।
थारा उड़ गया। …..

थारा उड़ गया केश काला रे डोकरा ,
अब कद फेरेला थू माला।

English Lyrics Thara ud gaya kesh kala Bhajan

Thara Ud Gaya kesh Kala

thaara ud gaya kesh kaala re dokra ,
ab kad pherela thoo maala.

sooje nahin ab pade bhaad mein ,
kare majaakon vaala.
are ghar kee lugaee thaaro keno nee maane ,
uthe jeev mein ukaala.
thaara ud gaya. …..

boodho huvo ne ab lakadee lee dee ,
thaara dhoojan laaga daala.
are mukhada ree sobha daat padiya ,
khaalee rah gaya aala.
thaara ud gaya. …..

maaya ro moh chhod ne raakhe ,
deve petiyon re taala.
are gaadee ghoda kaam nee aave ,
jaano pad see paala.
thaara ud gaya. …..

beta ne paranaay bulaayo ,
ab ghar bindaniyo ra haala.
kad marelo yo dokara daakee ,
phitar hee phere maala.
thaara ud gaya. …..

thaara ud gaya kesh kaala re dokra ,
ab kad pherela thoo maala.

थारा उड़ गया केश काला रे Bhajan Hindi Lyrics

थारा उड़ गया केश काला

थारा उड़ गया केश काला रे डोकरा ,
अब कद फेरेला थू माला।

सूजे नहीं अब पड़े भाड़ में ,करे मजाकों वाला।
अरे घर की लुगाई थारो केणो नी माने ,उठे जीव में उकाला।
थारा उड़ गया। …..

बूढ़ो हुवो ने अब लकड़ी ली दी ,थारा धूजण लागा डाला।
अरे मुखड़ा री सोभा दात पड़िया ,खाली रह गया आला।
थारा उड़ गया। …..

माया रो मोह छोड़ ने राखे ,देवे पेटियों रे ताला।
अरे गाड़ी घोडा काम नी आवे ,जाणो पड़ सी पाला।
थारा उड़ गया। …..

बेटा ने परणाय बुलायो ,अब घर बिंदनियो रा हाला।
कद मरेलो यो डोकरा डाकी ,फितर ही फेरे माला।
थारा उड़ गया। …..

थारा उड़ गया केश काला रे डोकरा ,
अब कद फेरेला थू माला।

थारा उड़ गया केश काला रे Bhajan Video

Bhajan / Geet(भजन ) == थारा उड़ गया केश काला
Bhajan Singer/गायक = श्याम पालीवाल
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

https://youtu.be/2WkFaOlMT6Y

Leave a Comment