देखो दुनिया भोली रे संतो भजन लिरिक्स

देखो दुनिया भोली रे संतो भजन लिरिक्स
dekho duniya bholi re santo Bhajan Lyrics prakash mali bhajan Text Lyrics

देखो दुनिया भोली रे संतो

देखो दुनिया भोली रे संतो ,
देखो दुनिया भोली रे ।
राम सिमरता लाज मरे रे।
गलियों में खेले होली होजी।

माटी री गणगौर बनाई ,
सखियाँ पूजन हाली वो।
पुतली पानी में डाली ,
अब माटी ग़लबा लागी वो।
देखो दुनिया। …….

मोटा थापण पत्थर पूजे ,
तेल सिंदूर चढ़ावे वो।
पूज तो पुजारी ले गयो ,
अब देव कुतरा चाटे होजी ।
देखो दुनिया। …….

गेहू घेघरा मोठ बाजरी ,
घर में आगा मेले जी।
काकरोडा हाथा ले ने ,
स्वामीयो ने देवे जी।
देखो दुनिया। …….

भोपा घुमन माथो हिलावे ,
खाली गुमर गाले वो।
बकरियों रा शीश काट ने ,
हरी ने हेलो मारे जी।
देखो दुनिया। …….

स्वर्गा पुर में नहीं हूपडो ,
नहीं हुकल ने गट्टी वो।
रामानंद रा बने कबीरा ,
अब कीकर खावा रोटी वो जी।
देखो दुनिया। …….

देखो दुनिया भोली रे संतो ,
देखो दुनिया भोली रे ।
राम सिमरता लाज मरे रे।
गलियों में खेले होली होजी।

Dekho Duniya Bholi Re Santo Bhajan English Lyrics

Dekho Duniya Bholi Re Santo

dekho duniya bholee re santo.
dekho duniya bholee re ,
raam simarata laaj mare re.
galiyon mein khele holee hojee.

maatee ree ganagaur banaee ,
sakhiyaan poojan haalee vo.
putalee paanee mein daalee ,
ab maatee galaba laagee vo.
dekho duniya. …….

mota thaapan patthar pooje ,
tel sindoor chadhaave vo.
pooj to pujaaree le gayo ,
ab dev kutara chaate hojee .
dekho duniya. …….

gehoo gheghara moth baajaree ,
ghar mein aaga mele jee.
kaakaroda haatha le ne ,
svaameeyo ne deve jee.
dekho duniya. …….

bhopa ghuman maatho hilaave ,
khaalee gumar gaale vo.
bakariyon ra sheesh kaat ne ,
haree ne helo maare jee.
dekho duniya. …….

svarga pur mein nahin hoopado ,
nahin hukal ne gattee vo.
raamaanand ra bane kabeera ,
ab keekar khaava rotee vo jee.
dekho duniya. …….

dekho duniya bholee re santo.
dekho duniya bholee re ,
raam simarata laaj mare re.
galiyon mein khele holee hojee.

prakash mali bhajan Lyrics Rajasthani Bhajan

देखो दुनिया भोली रे संतो

देखो दुनिया भोली रे संतो।देखो दुनिया भोली रे।
राम सिमरता लाज मरे रे। गलियों में खेले होली होजी।

माटी री गणगौर बनाई ,सखियाँ पूजन हाली वो।
पुतली पानी में डाली ,अब माटी ग़लबा लागी वो।
देखो दुनिया। …….

मोटा थापण पत्थर पूजे ,तेल सिंदूर चढ़ावे वो।
पूज तो पुजारी ले गयो ,अब देव कुतरा चाटे होजी ।
देखो दुनिया। …….

गेहू घेघरा मोठ बाजरी ,घर में आगा मेले जी।
काकरोडा हाथा ले ने ,स्वामीयो ने देवे जी।
देखो दुनिया। …….

भोपा घुमन माथो हिलावे ,खाली गुमर गाले वो।
बकरियों रा शीश काट ने ,हरी ने हेलो मारे जी।
देखो दुनिया। …….

स्वर्गा पुर में नहीं हूपडो ,नहीं हुकल ने गट्टी वो।
रामानंद रा बने कबीरा ,अब कीकर खावा रोटी वो जी।
देखो दुनिया। …….

देखो दुनिया भोली रे संतो। देखो दुनिया भोली रे ,
राम सिमरता लाज मरे रे। गलियों में खेले होली होजी।

Dekho Duniya Bholi Re Santo Video

Bhajan / Geet(भजन ) == देखो दुनिया भोली रे संतो
Bhajan Singer/गायक = प्रकाश माली
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment