निंद्रा बेच दूं कोई ले तो लिरिक्स

निंद्रा बेच दूं कोई ले तो लिरिक्स Nindra Bech Du Koi le To bhajan, sanwarmal saini bhajan

निंद्रा बेच दू कोई ले तो

निंद्रा बेच दू कोई ले तो।
हा राम राम रेट तो ,
तेरो मायाजाल कटेलो। २
निंद्रा बेच दू कोई ले तो।

भाव राख सत्संग में बैठो ,
जीत में राखो चेतो।
हा हाथ जोड़ चरना में लिपटयो। २
जे कोई संत मिले तो रे ,
निंद्रा बेच दू कोई ले तो।
हा राम राम रेट तो ,
तेरो मायाजाल कटेलो। २
निंद्रा बेच दू कोई ले तो।

भाई कीमण पाच बेच दु,
जे कोई ग्राहक हो तो।
हा पाचा पे संसार छोड़ दू।
राम रोकड़ा दे तो रे ,
निंद्रा बेच दू कोई ले तो।
हा राम राम रेट तो ,
तेरो मायाजाल कटेलो। २
निंद्रा बेच दू कोई ले तो।

में तो जाऊ राज द्वारे ,
के रसिया रस भोगी।
हा मारो तो लारो छोड़ बावळी।
मे सा रमता जोगी ,
निंद्रा बेच दू कोई ले तो।
हा राम राम रेट तो ,
तेरो मायाजाल कटेलो। २
निंद्रा बेच दू कोई ले तो।

केवे भरतरी सुन ऐ निंद्रा ,
या ना तेरा बासा। २
हा में तो मारा गुरु चरना में।
राम मिलन की आसा ,
निंद्रा बेच दू कोई ले तो।
हा राम राम रेट तो ,
तेरो मायाजाल कटेलो। २
निंद्रा बेच दू कोई ले तो।

chetavani bhajan lyrics in Hindi

nindra bech du koi le to

nindra bech doo koee le to.
ha raam raam ret to ,
tero maayaajaal katelo. 2
nindra bech doo koee le to.

bhaav raakh satsang mein baitho ,
jeet mein raakho cheto.
ha haath jod charana mein lipatayo. 2
je koee sant mile to re ,
nindra bech doo koee le to.
ha raam raam ret to ,
tero maayaajaal katelo. 2
nindra bech doo koee le to.

bhaee keeman paach bech du,
je koee graahak ho to.
ha paacha pe sansaar chhod doo.
raam rokada de to re ,
nindra bech doo koee le to.
ha raam raam ret to ,
tero maayaajaal katelo. 2
nindra bech doo koee le to.

mein to jaoo raaj dvaare ,
ke rasiya ras bhogee.
ha maaro to laaro chhod baavalee.
me sa ramata jogee ,
nindra bech doo koee le to.
ha raam raam ret to ,
tero maayaajaal katelo. 2
nindra bech doo koee le to.

keve bharataree sun ai nindra ,
ya na tera baasa. 2
ha mein to maara guru charana mein.
raam milan kee aasa ,
nindra bech doo koee le to.
ha raam raam ret to ,
tero maayaajaal katelo. 2
nindra bech doo koee le to.

सांवरमल सैनी के भजन चेतावनी in Hindi lyrics

निंद्रा बेच दू कोई ले तो

निंद्रा बेच दू कोई ले तो। हा राम राम रेट तो ,
तेरो मायाजाल कटेलो। २ निंद्रा बेच दू कोई ले तो।

भाव राख सत्संग में बैठो ,जीत में राखो चेतो।
हा हाथ जोड़ चरना में लिपटयो जे कोई संत मिले तो रे ,
निंद्रा बेच दू कोई ले तो। हा राम राम रेट तो ,
तेरो मायाजाल कटेलो। २ निंद्रा बेच दू कोई ले तो।

भाई कीमण पाच बेच दु,जे कोई ग्राहक हो तो।
हा पाचा पे संसार छोड़ दू। राम रोकड़ा दे तो रे ,
निंद्रा बेच दू कोई ले तो। हा राम राम रेट तो ,
तेरो मायाजाल कटेलो। २ निंद्रा बेच दू कोई ले तो।

में तो जाऊ राज द्वारे ,के रसिया रस भोगी।
हा मारो तो लारो छोड़ बावळी।मे सा रमता जोगी ,
निंद्रा बेच दू कोई ले तो। हा राम राम रेट तो ,
तेरो मायाजाल कटेलो। २ निंद्रा बेच दू कोई ले तो।

केवे भरतरी सुन ऐ निंद्रा ,या ना तेरा बासा। २
हा में तो मारा गुरु चरना में। राम मिलन की आसा ,
निंद्रा बेच दू कोई ले तो। हा राम राम रेट तो ,
तेरो मायाजाल कटेलो। २ निंद्रा बेच दू कोई ले तो।

Bhajan / Geet(भजन ) == निंद्रा बेच दू कोई ले तो
Bhajan Singer/गायक = सांवरमल सैनी
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment