शरणे आयो देवी लाज राखजो लिरिक्स

शरणे आयो देवी लाज राखजो लिरिक्स sharan aayo re devi laaj rakhjo bhajan ,mahendra singh rathore bhajan

शरणे आयो की देवी भजन लिरिक्स

शरणे आयो की देवी ,
लाजिया राखज्यो।
राखो ने छतर वाली छाया ,
मारी जरनी जोग माया। २

अरे कंकु केशर ,
वाली गाल गलाउ ला। २
थारो देवरियो निपवाउला।
मारी जरनी जोग माया।
शरणे आयो की देवी ,
लाजिया राखज्यो।२
राखो ने छतर वाली छाया।
मारी जरनी जोग माया।

सोना रुपाली थारे ,
ईटा पडाउला। २
थारो मंदरियो बलवाउला।
मारी जरनी जोग माया।
शरणे आयो की देवी ,
लाजिया राखज्यो।२
राखो ने छतर वाली छाया।
मारी जरनी जोग माया।

भूरी गाय को ,
गीरत मँगाउला। २
मंदरिया में जोत जगाउला।
मारी जरनी जोग माया।
शरणे आयो की देवी ,
लाजिया राखज्यो।२
राखो ने छतर वाली छाया।
मारी जरनी जोग माया।

दोही थारे जोड़ राजा ,
मान सिंह बोले। २
चरणों में शीश नवाउला।
थारे रमतो रमतो आउला।
मारी जरनी जोग माया।
शरणे आयो की देवी ,
लाजिया राखज्यो।२
राखो ने छतर वाली छाया।
मारी जरनी जोग माया।

Mahendra singh rathore and mohinudin manchala rajasthani bhajan lyrics

Sharan Aayo Re Devi भजन लिरिक्स

sharane aayo kee devee ,
laajiya raakhajyo.
raakho ne chhatar vaalee chhaaya ,
maaree jaranee jog maaya. 2

are kanku keshar ,
vaalee gaal galau la. 2
thaaro devariyo nipavaula.
maaree jaranee jog maaya.
sharane aayo kee devee ,
laajiya raakhajyo.2
raakho ne chhatar vaalee chhaaya.
maaree jaranee jog maaya.

sona rupaalee thaare ,
eeta padaula. 2
thaaro mandariyo balavaula.
maaree jaranee jog maaya.
sharane aayo kee devee ,
laajiya raakhajyo.2
raakho ne chhatar vaalee chhaaya.
maaree jaranee jog maaya.

bhooree gaay ko ,
geerat mangaula. 2
mandariya mein jot jagaula.
maaree jaranee jog maaya.
sharane aayo kee devee ,
laajiya raakhajyo.2
raakho ne chhatar vaalee chhaaya.
maaree jaranee jog maaya.

dohee thaare jod raaja ,
maan sinh bole. 2
charanon mein sheesh navaula.
thaare ramato ramato aaula.
maaree jaranee jog maaya.
sharane aayo kee devee ,
laajiya raakhajyo.2
raakho ne chhatar vaalee chhaaya.
maaree jaranee jog maaya.

Sharan Aayo Re Devi Laaj Rakhjo Mahendra singh rathore and mohinudin manchala rajasthani bhajan lyrics

शरणे आयो की देवी भजन लिरिक्स

शरणे आयो की देवी , लाजिया राखज्यो।
राखो ने छतर वाली छाया ,मारी जरनी जोग माया। २

अरे कंकु केशर , वाली गाल गलाउ ला। २
थारो देवरियो निपवाउला। मारी जरनी जोग माया।
शरणे आयो की देवी , लाजिया राखज्यो।२
राखो ने छतर वाली छाया। मारी जरनी जोग माया।

सोना रुपाली थारे ,ईटा पडाउला। २
थारो मंदरियो बलवाउला। मारी जरनी जोग माया।
शरणे आयो की देवी , लाजिया राखज्यो।२
राखो ने छतर वाली छाया। मारी जरनी जोग माया।

भूरी गाय को ,गीरत मँगाउला। २
मंदरिया में जोत जगाउला। मारी जरनी जोग माया।
शरणे आयो की देवी , लाजिया राखज्यो।२
राखो ने छतर वाली छाया। मारी जरनी जोग माया।

दोही थारे जोड़ राजा ,मान सिंह बोले। २
चरणों में शीश नवाउला।
थारे रमतो रमतो आउला। मारी जरनी जोग माया।
शरणे आयो की देवी , लाजिया राखज्यो।२
राखो ने छतर वाली छाया। मारी जरनी जोग माया।

moinuddin manchala bhajan

Bhajan Singer/गायक = शरणे आयो देवी लाजिया राखजो
Bhajan Singer/गायक = मोइनुद्दीन मनचला
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment