समझ मन मायला रे थारी मेलोडी चादर धोय भजन लिरिक्स

समझ मन मायला रे थारी मेलोडी चादर धोय samaj man mayla re bhajan lyrics rajasthani desi chetawani bhajan

थारी मैलोड़ी चादर धोय

बिन धोया रंग ना चढ़े रै,
तिरणों किण बिध होय।
समझ मन मायला रै,
थारी मैलोड़ी चादर धोय।

गुरां सा खुदाया कुँवा बावड़ी रे,
ज्यारों नीर गंगा ज़ळ होय।
कई तो नर न्हाय गया रे,
कई नर गया मुख धोय।
समझ मन मांयला रै ,
थारीं मैलोड़ी चादर धोय।

तन की कुंडी बणायले रे ,
ज्यारें मनसा साबण होय।
प्रेम शिला पर देह फटकारों,
दाग रहे ना कोय।
समझ मन मांयला रै ,
थारीं मैलोड़ी चादर धोय।

रोहिड़ो रंग को फ़ूटरों रै ,
ज्यारां फ़ूल अजब रंग होय।
वा फुलां की शोभा न्यारी,
बीणज सके ना कोय।
समझ मन मांयला रै ,
थारीं मैलोड़ी चादर धोय।

लिखमा जी ऊबा बीच भौम में रै,
ज्यारे दाग़ रह्यो ना कोय।
तीजी पेड़ी लाँघ गया रे ,
चौथी में रह्या रै सोय।
समझ मन मांयला रै ,
थारीं मैलोड़ी चादर धोय।

बिन धोया रंग ना चढ़े रै,
तिरणों किण बिध होय।
समझ मन मायला रै,
थारी मैलोड़ी चादर धोय।

rajasthani desi chetawani bhajan lyrics in hindi

samaj man mayla re

bin dhoya rang na chadhe rai,
tiranon kin bidh hoy.
samajh man maayala rai,
thaaree mailodee chaadar dhoy.

gurasa khudaya kunva bavadi re,
jyaaron neer ganga zal hoy.
kaee to nar nhaay gaya re,
kaee nar gaya mukh dhoy.
samajh man maanyala rai ,
thaareen mailodee chaadar dhoy.

tan kee kundee banaayale re ,
jyaaren manasa saaban hoy.
prem shila par deh phatakaaron,
daag rahe na koy.
samajh man maanyala rai ,
thaareen mailodee chaadar dhoy.

rohido rang ko footaron rai ,
jyaaraan fool ajab rang hoy.
va phulaan kee shobha nyaaree,
beenaj sake na koy.
samajh man maanyala rai ,
thaareen mailodee chaadar dhoy.

likhama ju uba bech bhaum me rai,
jyaare daag rahyo na koy.
teejee pedee laangh gaya re ,
chauthee mein rahya rai soy.
samajh man maanyala rai ,
thaareen mailodee chaadar dhoy.

bin dhoya rang na chadhe rai,
tiranon kin bidh hoy.
samajh man maayala rai,
thaaree mailodee chaadar dhoy.

मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स

समझ मन मायला रे

बिन धोया रंग ना चढ़े रै,तिरणों किण बिध होय।
समझ मन मायला रै,थारी मैलोड़ी चादर धोय।

बंसीलाल भाट के भजन video

Bhajan / Geet(भजन ) == थारी मेलोडी चादर धोय
Bhajan Singer/गायक = बंसीलाल भाट
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment