हंसा सुंदर काया रो मत करजे अभिमान लिरिक्स

हंसा सुंदर काया रो मत करजे अभिमान लिरिक्स hansa sundar kaya ro mat karje abhiman bhajan hindi Lyrics

हंसा सुन्दर काया रो

हंसा सुन्दर काया रो ,
मत करजे अभिमान।
आखिर एक दिन जाणो रे ,
मालिक रे दरबार। २।

गर्भवास में दुःख पायो ,
जद हरी से करी पुकार।
पल भर विशराऊ नहीं ,
ऐ कॉल वचन किरदार। २।
हंसा सुन्दर। …..

आकर के संसार में ,
कभी ने भजियो राम
तीर्थ व्रत नहीं कीनो रे ,
नहीं कीनो सुखिरत काज।
हंसा सुन्दर। …..

कुटुंब कबीलो देख ने ,
गर्व कियो मन माय।
हंस अकेलो जासी रे ,
कोई नहीं संग में जाय।
हंसा सुन्दर। …..

राम नाम री बांध गाठड़ी ,
कर ले भव से पार।
वेद सुरखिया कहेत है ,
आसी थारे काम।
हंसा सुन्दर। …..

हंसा सुन्दर काया रो ,
मत करजे अभिमान।
आखिर एक दिन जाणो रे ,
मालिक रे दरबार। २।

Hansa Sundar Kaya Ro Abhiman Bhajan English Lyrics

haansa sundar kaaya ro

haansa sundar kaaya ro ,
mat karaje abhimaan.
aakhir ek din jaano re ,
maalik re darabaar. 2.

garbhavaas mein duhkh paayo ,
jad haree se karee pukaar.
pal bhar visharaoo nahin ,
ai kol vachan kiradaar. 2.
hansa sundar. …..

aakar ke sansaar mein ,
kabhee ne bhajiyo raam.
teerth vrat nahin keeno re ,
nahin keeno sukhirat kaaj.
hansa sundar. …..

kutumb kabeelo dekh ne ,
garv kiyo man maay.
hans akelo jaasee re ,
koee nahin sang mein jaay.
hansa sundar. …..

raam naam ree baandh gaathadee ,
kar le bhav se paar.
ved surakhiya kahet hai ,
aasee thaare kaam.
hansa sundar. …..

haansa sundar kaaya ro ,
mat karaje abhimaan.
aakhir ek din jaano re ,
maalik re darabaar. 2.

हंसा सुन्दर काया रो मत करजे अभिमान Bhajan Lyrics

हंसा सुन्दर काया रो

हंसा सुन्दर काया रो ,मत करजे अभिमान।
आखिर एक दिन जाणो रे ,मालिक रे दरबार। २।

गर्भवास में दुःख पायो ,जद हरी से करी पुकार।
पल भर विशराऊ नहीं ,ऐ कॉल वचन किरदार। २।
हंसा सुन्दर। …..

आकर के संसार में ,कभी ने भजियो राम।
तीर्थ व्रत नहीं कीनो रे ,नहीं कीनो सुखिरत काज।
हंसा सुन्दर। …..

कुटुंब कबीलो देख ने ,गर्व कियो मन माय।
हंस अकेलो जासी रे ,कोई नहीं संग में जाय।
हंसा सुन्दर। …..

राम नाम री बांध गाठड़ी ,कर ले भव से पार।
वेद सुरखिया कहेत है ,आसी थारे काम।
हंसा सुन्दर। …..

हंसा सुन्दर काया रो ,मत करजे अभिमान।
आखिर एक दिन जाणो रे ,मालिक रे दरबार। २।

हंसा सुन्दर काया रो ,मत करजे अभिमान Bhajan Video

Bhajan / Geet(भजन ) == हंसा सुन्दर काया रो
Bhajan Singer/गायक = मोइनुद्दीन मनचला
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment