भक्ता के बाबा लगा दे आज लॉटरी
आके ने मानने लगा दी तेरी हाजरी।।
भक्ता के बाबा लगा दे आज मेरी लॉटरी
आके ने मानने लगा दी तेरी हाजरी।।
आजा ओ बाबा मेरी तां कोनी वागरी
लाद तू लाड़ले मानने मैं झल्लोर जागरी।।
भक्तो पे चले यो चले तेरा राज रे
आके ने मानने लगा दी तेरी हजारी।।
तू के चाह्वे बाबा तेरे भगत रूठ जेया
जो ना आया तो यो बंधन भी टूट जेया।।
ना जौंगा बाबा आज रे
दर से आज मैं ना जौंगा बाबा
आके ने मानने लगा दी तेरी हाजरी।।
सतीश लंबा धापिवाला
भजन तेरा बानवे से।।
प्रमोद बेनीवाल आशीर्वाद तेरा चाह्वे से
सोनू गोदारा रख दे लाज तू
आके ने मन्ने लगा दी तेरी हाजरी।।
भक्ता के बाबा लगड़े आज लॉटरी
आके ने मन्ने लगा दी तेरी हाजरी।।
- जगह जगह हो रहे भंडारे मारुति नंदन छाए है
- मन्ने तेरी याद सतावे ओ मेरे बालाजी
- ओ हनुमान तू बड़ा महान है लंका में आग लगाना तेरा ही काम है
- कैसी लीला रचाई जी हनुमत बालाजी
- मस्ती चढ़ गयी बालाजी मन्ने देख तेरा दरबार
- हनुमान तेरी कृपा का भंडारा चल रहा है
Bhakta Ke Baba Laga De Aaj Lottery
Aake Ne Manne Laga Di Teri Hajry
Bhakta Ke Baba Laga De
Aaj Meri Lottery
Aake Ne Manne Laga Di Teri Hajry
Aaja O Baba Meri Taan Koni Vaagri
Laad Tu Ladale Manne Main Jhallor Jagri
Bhakto Pe Chale Yo Chale Tera Raj Re
Aake Ne Manne Laga Di Teri Hajary
Tu Ke Chaahve Baba Tere Bhagat Rooth Jaa
Jo Naa Aaya To Yo Bandhan Bhi Toot Jaa
Naa Jaunga Baba Aaj Re
Dar Se Aaj Main Naa Jaunga Baba
Aake Ne Manne Laga Di Teri Hajry
Satish Lamba Dhapiwala
Bhajan Tera Banave Se
Pramod Beniwal Aashirvad
Tera Chaahve Se
Sonu Godara Rakh De Laaj Tu
Aake Ne Manne Laga Di Teri Hajry
Bhakta Ke Baba Lagade Aaj Lottery
Aake Ne Manne Laga Di Teri Hajry