मन्ने सालसर में बालाजी तेरी गली में मकान चाहिए

ना तू राम राम रट
मेरे लगी है खटक
राम नाम चाहिए।।

मन्ने सालसर में बालाजी
तेरी गली में मकान चाहिए।।

ना तू राम राम रट
मेरे लगी है खटक
राम नाम चाहिए।।

मैंने सालसर में बालाजी
तेरी गली में मकान चाहिए।।

राम नाम पे होये सेवर
शाम होवे तेरे नाम।।

कुछ ना लेना दुनिया ते
मुझे लेना तेरे धाम ते।।

मेरा ध्यान तेरी और
तुझे चाहु ना और
ना मानने नाम चाहिए।।

मन्ने सालसर में बालाजी
तेरी गली में मकान चाहिए।।

तेरे दर पे ठिकाना मिल जाता
मेरी ज़िंदगी हो जेया मौज में
राम नाम का कीर्तन करके
तन्ने मनु रोज मैं।।

तेरे दर्शन पौ
तेरी सेवा में ध्यौ
ना और काम चाहिए।।

मानने सालसर में बालाजी
तेरी गली में मकान चाहिए।।

बाबा बड़े तेरे भक्त हुए है
तन्ने लिए है से शरना में।।

अंजू शर्मा गुण तेरे गये
मन्ने लगा ले चरना में।।

मैं जौ किधर बता गुरु तनवर
ना आराम चाहिए।।

मन्ने सालसर में बालाजी
तेरी गली में मकान चाहिए।।

Naa Tu Ram Ram Rat
Mere Lagi Hai Khatak
Ram Naam Chahiye

Manne Salasar Mein Balaji
Teri Gali Mein Makan Chahiye

Singer – Anju Sharma

Naa Tu Ram Ram Rat
Mere Lagi Hai Khatak
Ram Naam Chahiye

Manne Salasar Mein Balaji
Teri Gali Mein Makan Chahiye

Ram Naam Pe Hoye Sevar
Shaam Hove Tere Naam

Kuchh Naa Lena Duniya Te
Mujhe Lena Tere Dhaam Te

Mera Dhyan Teri Aur
Tujhe Chaahu Naa Aur
Naa Manne Naam Chahiye

Manne Salasar Mein Balaji
Teri Gali Mein Makan Chahiye

Tere Dar Pe Thikana Mil Jata
Meri Zindagi Ho Jaa Mauj Mein
Ram Naam Ka Kirtan Karke
Tanne Manu Roj Main

Tere Darshan Pau
Teri Seva Mein Dhyau
Naa Aur Kaam Chhiye

Manne Salasar Mein Balaji
Teri Gali Mein Makan Chahiye

Baba Bade Tere Bhakt Hue Hai
Tanne Liye Hai Se Sharna Mein

Anju Sharma Gun Tere Gaye
Manne Lagale Charna Mein

Main Jau Kidhar Bata Guru Tanvar
Naa Aaram Chahiye

Manne Salasar Mein Balaji
Teri Gali Mein Makan Chahiye

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version