आजा मनमोहन मीरा बुलावे कृष्ण भगवान,श्याम जी,मोहन लिरिक्स – Aaja Manmohan Meera Bulave Krishna Bhajan, Mohan ji, shyam ji ke bhajan Lyrics

आजा मनमोहन मीरा बुावे कृष्ण भगवान,श्याम जी,मोहन लिरिक्स – Aaja Manmohan Meera Bulave Krishna Bhajan, Mohan ji, shyam ji ke bhajan Lyrics
कृष्ण भगवान का Beautiful Krishna Bhajan नॉनस्टॉप कृष्ण मधुर भजन | Beautiful Krishna Bhajan | Krishna Songs Krishna Bhajan भजन आजा मनमोहन मीरा बुलावे कृष्ण भगवान,श्याम जी,मोहन लिरिक्स – Aaja Manmohan Meera Bulave Krishna Bhajan, Mohan ji, shyam ji ke bhajan Lyrics जया किशोरी जी ने इस मधुर और मीठे भक्ति से भरे भजन को गाया है , और इसके गायक हैं भजन के कृष्ण भगवान,श्याम जी,मोहन लिरिक्स हिंदी और अंग्रेजी में ( इन इंग्लिश) इस वेबसाइट पर उपलब्ध हैं सिर्फ आपके लिए, ताकि आपका ज्ञान बढ़ सके और आप अपने आप को भक्ति भजन धरा में पाएं.

आजा मनमोहन मीरा बुलावे कृष्ण भगवान,श्याम जी,मोहन लिरिक्स

आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे
मीरा बुलावे थाने दासी बुलावे रे

बाबोसा और मायड़ म्हाने लाड लड़ावे
राम जाने राणा संग क्यों परणाई
दुनिया री प्रीत म्हाने दाए कोणी आवे रे
आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे

तुलसी की माला कंठी सेवा सालग राम जी
जप तप छोड़ी मीरा धुन घनश्याम की
भगवा उतारो मीरा रानो समझावे रे
आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे

पत्थर ने काई पूजो बोले यो राणा जी
ठाकुर ने जिमावो जद प्रीत साची माना जी
जूठी कपत्नी कुल के दाग लगावे रे
आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे

दूध को कटोरो भरे लाया मीरा बाई
पीओ म्हारा श्याम थाने मीरा री दुहाई
मीरा की पुकार सुन श्यामधणी आयो
आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे

मीरा की पुकार श्यामधणी आयो
दूध को कटोरो भरियो सारो गटकायो
भोला भगत रे ठाकुर लाज बचावे रे
आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे

आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे
आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे
मीरा बुलावे थाने दासी बुलावे रे
आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे

Aaja Manmohan Meera Bulave Krishna Bhajan, Mohan ji, shyam ji ke bhajan Lyrics

Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave
Meera Bulave Thane Dasi Bulave Re

Babo Sa Aur Mayad Mhane Laad Ladayi
Ram Jane Rana Sang Kyoon Mhaane Parnayi
Duniya Ri Preet Mhane Day Koni Aave Re
Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave

Tulsi Ri Maala Kanthi Seva Saalag Ram Ji
Jap Tap Chhodi Meera Dhun Ghanshyam Ki
Bhagawa Utaro Meera Rano Ssamjhave Re
Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave

Patthar Ne Kai Poojo Bole Yo Rana Ji
Thakur Ne Jimao Jadd Preet Sachi Mana Ji
Jhoothi Kapatani Kul Ke Dag Lagave Re
Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave

Doodh Ko Katoro Bhar Laya Meera Bai
Piyo Mhara Shyam Thane Meera Ri Duhai
Prem Diwani Meera Shyam Rijhave Re
Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave

Meera Ri Pukar Sun Shyam Dhani Aayo
Doodh Ko Katoro Bharayo Saaro Gatakayo,,,
Bhola Bhagata Ri Thakur Laj Bachave Re
Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave

Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave
Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave
Meera Bulave Thane Dasi Bulave Re
Aaja Manamohan Meera Medatani Bulave

Aaja Manmohan Meera Bulave Krishna Bhajan, Mohan ji, shyam ji ke bhajan Lyrics

Aaja Manmohan Meera Bulave Krishna Bhajan, Mohan ji, shyam ji ke bhajan Lyrics

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply