कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आनो है भजन लिरिक्स

कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आनो है भजन लिरिक्स
, kirtan ki hai raat krishna bhajan hindi lyrics

कीर्तन की है रात भजन लिरिक्स

कीर्तन की है रात ,
बाबा आज थाने आणो है।
थाने कोल निभाणो है।

दरबार साँवरिया, ऐसो सज्यो प्यारो ,
दयालु आपको।
सेवा में सांवरिया, सगळा खड़या दिखे,
हुकम बस आपको।
सेवा में थारी, म्हाने आज बिछ जाणो है ,
थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,
बाबा आज थाने आणो है। टेर

कीर्तन की है त्यारी, कीर्तन करा जमकर ,
प्रभु क्यों देर करो।
वादों थारो दाता, कीर्तन में आने को,
घनी क्यों देर करो।
भजना सु थाने, म्हाने आज रिझाणो है ,
थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,
बाबा आज थाने आणो है। टेर।

जो कुछ बण्यो म्हासु, अर्पण प्रभु सारो ,
प्रभु स्वीकार करो।
नादान सु गलती, होती ही आई है ,
प्रभु मत ध्यान करो।
नंदू सांवरिया, थारो दास पुराणों है ,
थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,
बाबा आज थाने आणो है। टेर।

krishna bhajan hindi lyrics in English

kirtan ki hai raat

kirtan ki hai raat,
baba aaj thane aano hai.
thane kon nibhano hai.

darbar sanwariya, aiso sajyo pyaro,
dayalu aapko.
seva me sanwariya,sagla khadya dikhe,
hukam bas aapko.
seva me thari,mhane aaj bichha jano hai.
thane kon nibhano hai.
kirtan ki hai raat,
baba aaj thane aano hai.

kirtan ki hai tyari,kirtan kara jamkar,
prabhu kyu der karo.
wado tharo data,kirtan me aane ko,
ghani kyu der karo.
bhajan su thane,mhane aaj rijhano hai,
thane kon nibhano hai.
kirtan ki hai raat,
baba aaj thane aano hai.

jo kuch banyo mhasu,arpan prabhu saro,
prabhu swikar karo.
nadan su galti,hoti hi aai hai,
prabhu mat dhyan karo.
nandu sanwariya,tharo das purano hai.
thane kon nibhano hai.
kirtan ki hai raat,
baba aaj thane aano hai.

कृष्ण भजन हिंदी लिरिक्स

कीर्तन की है रात

कीर्तन की है रात ,बाबा आज थाने आणो है।
थाने कोल निभाणो है।

दरबार साँवरिया, ऐसो सज्यो प्यारो ,दयालु आपको।
सेवा में सांवरिया, सगळा खड़या दिखे, हुकम बस आपको।
सेवा में थारी, म्हाने आज बिछ जाणो है ,थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,बाबा आज थाने आणो है। टेर।

कीर्तन की है त्यारी, कीर्तन करा जमकर ,प्रभु क्यों देर करो।
वादों थारो दाता, कीर्तन में आने को, घनी क्यों देर करो।
भजना सु थाने, म्हाने आज रिझाणो है ,थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,बाबा आज थाने आणो है। टेर।

जो कुछ बण्यो म्हासु, अर्पण प्रभु सारो ,प्रभु स्वीकार करो।
नादान सु गलती, होती ही आई है ,प्रभु मत ध्यान करो।
नंदू सांवरिया, थारो दास पुराणों है ,थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,बाबा आज थाने आणो है। टेर।

jaya kishori ji ke bhajan

भजन/Bhajan Title = कीर्तन की है रात
गायिका :- जया किशोरी जी
Bhajan Text- भजन

Leave a Comment