Bhajan & Lyrics Details
अरे मारा मनडा बदल गया दिल ड़ा भजन are mara manda badal gaya dinda lehru das vaishnav bhajan
मारा मनडा बदल गया दिनडा
अरे मारा मनडा ,
बदल गया दिनडा।
वा पेला जैसी बात नहीं।
अरे गव माता की कदर बिगड़गी ,
जीवती की खाल उदडगी।
सावन सुखो सुखो जावे ,
बे मौसम बरसात गणी।
अरे मारा मनडा। ……
ई पीतल ज्यो पड़ी परछाई ,
माँ जाया बोले नहीं भाई।
बेटो बाप ने आँख दिखावे ,
वा श्रवण सी संतान नहीं।
अरे मारा मनडा। ……
अरे सतवंती नहीं रही लुगाया ,
बात करे घूंघट ने उठाया।
अरे बहु सास ने गालिया निकाले ,
अरे वे घूँघट वे बात नहीं।
अरे मारा मनडा। ……
धुला राम जी कह गया साची ,
इण कलयुग की पोथी बाँची।
गर्व करो मत माई साची ,
दुश्मन की ओकात नहीं।
अरे मारा मनडा। ……
अरे मारा मनडा ,
बदल गया दिनडा।
पेला जैसी बात नहीं।
- साधु भाई मेरा देश अवचल रे भजन लिरिक्स
- साधु भाई यु भुला जग सारा भजन लिरिक्स
- मारा भेरू खजुरिया वाला वो भजन लिरिक्स
- साधु भाई में मेरो मन समझायो भजन लिरिक्स
- साधु भाई ज्ञान घटा झुक आया भजन लिरिक्स
- सेठा में सांवरो सेठ बाकी सब डुप्लीकेट भजन लिरिक्स
अरे मारा मनडा बदल गया दिनडा Bhajan English Lyrics
Wa Re Mara Manda Badal Gya Dinda
are maara manada ,
badal gaya dinada.
va pela jaisee baat nahin.
are gav maata kee kadar bigadagee ,
jeevatee kee khaal udadagee.
saavan sukho sukho jaave ,
be mausam barasaat ganee.
are maara manada. ……
ee peetal jyo padee parachhaee ,
maan jaaya bole nahin bhaee.
beto baap ne aankh dikhaave ,
va shravan see santaan nahin.
are maara manada. ……
are satavantee nahin rahee lugaaya ,
baat kare ghoonghat ne uthaaya.
are bahu saas ne gaaliya nikaale ,
are ve ghoonghat ve baat nahin.
are maara manada. ……
dhula raam jee kah gaya saachee ,
in kalayug kee pothee baanchee.
garv karo mat maee saachee ,
dushman kee okaat nahin.
are maara manada. ……
are maara manada ,
badal gaya dinada.
pela jaisee baat nahin।
lehru das vaishnav bhajan lyrics in hindi
मारा मनडा बदल गया दिनडा
अरे मारा मनडा ,बदल गया दिनडा।
वा पेला जैसी बात नहीं।
अरे गव माता की कदर बिगड़गी ,
जीवती की खाल उदडगी।
सावन सुखो सुखो जावे ,
बे मौसम बरसात गणी।
अरे मारा मनडा। ……
ई पीतल ज्यो पड़ी परछाई ,
माँ जाया बोले नहीं भाई।
बेटो बाप ने आँख दिखावे ,
वा श्रवण सी संतान नहीं।
अरे मारा मनडा। ……
अरे सतवंती नहीं रही लुगाया ,
बात करे घूंघट ने उठाया।
अरे बहु सास ने गालिया निकाले ,
अरे वे घूँघट वे बात नहीं।
अरे मारा मनडा। ……
धुला राम जी कह गया साची ,
इण कलयुग की पोथी बाँची।
गर्व करो मत माई साची ,
दुश्मन की ओकात नहीं।
अरे मारा मनडा। ……
अरे मारा मनडा ,बदल गया दिनडा।
वा पेला जैसी बात नहीं।
अरे मारा मनडा बदल गया दिनडा Video
Bhajan / Geet(भजन ) == मारा मनडा बदल गया दिनडा
Bhajan Singer/गायक = सुरेश जाखड़
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics