फकीरी जीवत धुके रे मसाण भजन लिरिक्स

फकीरी जीवत धुके रे मसाण fakiri jivat dhuke masan फकीरी भजन मारवाड़ी madan puri ka bhajan जोग फकीरी का भजन

फकीरी जीवत धुके रे मसाण

फकीरी जीवत धुके रे मसाण ,
कर लेवो निज साय।
जीवत धुके रे मसाण ,
फकीरी जीवत धुके रे मसाण।

छ दर्शन छतीसो पाखंड ,
मचरही खेचा ताण।
उलट पड़े आ युद्ध के माहि ,
जद पडेली जाण।
फकीरी जीवत …..

शीश काट लड़े कोई सूरा ,
धड़ से जूझे आण।
आठो पहर सोहलवा गावे ,
जद पूछे परयाण।
फकीरी जीवत …..

अनंत कोट साधु जन तापे ,
नो नाधा कर जाण।
सूरा तप सहे इण जप को ,
कायर तज देवे प्राण।
फकीरी जीवत …..

अगम निगम दो वाणी जुग में ,
ऊबी करे बखाण।
राजा प्रजा दर्शन को आवे ,
धिन जोगी थारो भाव।
फकीरी जीवत …..

ब्रह्म मिलन का पट्टा लिखाया ,
दिन बिच उग्यो भान।
हरिराम बैरागी बोले ,
सतगरु मिलिया सुजान।
फकीरी जीवत …..

fakiri bhajan rajasthani lyrics in English

fakiri jivat dhuke re masan

fakiri jivat dhuke re masan,
kar levo nij saay.
jivat dhuke re masan,
fakiri jivat dhuke re masan.

chhe darshan chatiso pakhand,
machrahi khecha tan.
ulat pade aa yudhdh ke mahi,
jad padeli jan.
fakiri jivat……

shish kat lade koi sura,
dhad se jujhe aan.
aatho pahar sohlava gave,
jad puche paryan.
fakiri jivat……

anant kot sadhu jan tape,
no nadha kar jan.
sura tap sahe in jap ko,
kayar taj deve pran.
fakiri jivat……

agam nigam do vani jug me,
ubi kare bakhan.
raja praja darshan ko aave,
dhin jogi tharo bhav.
fakiri jivat……

braham nikan ka patta likhaya,
din bich ugyo bhan.
hariram bairagi bole,
satguru miliya sujan.
fakiri jivat……

फकीरी भजन मारवाड़ी lyrics in Hindi

फकीरी जीवत धुके रे मसाण

फकीरी जीवत धुके रे मसाण ,कर लेवो निज साय।
जीवत धुके रे मसाण ,फकीरी जीवत धुके रे मसाण।

छ दर्शन छतीसो पाखंड ,मचरही खेचा ताण।
उलट पड़े आ युद्ध के माहि ,जद पडेली जाण।
फकीरी जीवत …..

शीश काट लड़े कोई सूरा ,धड़ से जूझे आण।
आठो पहर सोहलवा गावे ,जद पूछे परयाण।
फकीरी जीवत …..

अनंत कोट साधु जन तापे ,नो नाधा कर जाण।
सूरा तप सहे इण जप को ,कायर तज देवे प्राण।
फकीरी जीवत …..

अगम निगम दो वाणी जुग में ,ऊबी करे बखाण।
राजा प्रजा दर्शन को आवे ,धिन जोगी थारो भाव।
फकीरी जीवत …..

ब्रह्म मिलन का पट्टा लिखाया ,दिन बिच उग्यो भान।
हरिराम बैरागी बोले ,सतगरु मिलिया सुजान।
फकीरी जीवत …..

madan puri ka bhajan video

Bhajan / Geet(भजन ) == फकीरी जीवत धुके रे मसाण
Bhajan Singer/गायक = मदन पुरी
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version