Bhajan & Lyrics Details
| ban badal bhagta par barso bhajan lyrics
बण बादल भगता पर बरसो, ban badal bhagta par barso, baba ramdev ji bhajan रामदेवजी का भजन, सांवरमल सैनी के भजन
बण बादल भगता पर बरसो
बण बादल भगता पर बरसो ,
इंद्र जु गरणाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ।
आज मारे पाठ अलख जिको मन्डीयो ,
लाग्यो गणो उमाओ।
कलश थरपना करी रे अलखरी ,
सुगरा रे साथ बुलाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ ।
बण बादल …..
कदीक बालक कदीक बुडा ,
पल पल रुप बणाणो।
बालक बण अजमल घर आया ,
नीत उठ परचा पाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ।
बण बादल …..
थे तो रे देव कला का पूरा ,
सामरथ देव कहाओ।
आगे रे भगत अनेक उबार्या ,
अबके रे माने उबारो।
धजा बंद रामा राज बदाओ।
बण बादल …..
लीले रे चढ़ने आप पधारो ,
भगता के आंगण आओ।
दे परिक्रमा शीश नमावा ,
चरणा मे भगत रमाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ।
बण बादल …..
आंधा ने आख्या पाव पांगला ,
सबकी आस पुराओ।
अपरम पार अलख थारी माया ,
कोडिया रा कलंक मीटाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ।
बण बादल …..
चंदो बारठ सरणे गुरा के ,
देव निरंजन धाओ।
बाबो बेङो पार करेलो ,
अजमल जी रो लालो।
धजा बंद रामा राज बदाओ।
बण बादल …..
- जागी जागी दिवले री जोत जागी भजन लिरिक्स
- पैदल चलता चलता जय बोलो भजन लिरिक्स
- कालो भेरू कला में खेले भजन लिरिक्स
- शिवजी रम रया पहाड़ा मे भजन लिरिक्स
BHAJAN
baba ramdev ji bhajan lyrics in English
ban badal bhagta par barso
ban badal bhagta par baraso ,
indr ju garanao.
dhaja band raama raaj badao.
aaj mare path alakh jiko mandiyo ,
lagyo gano umao.
kalash tharapana kari re alakhari ,
sugara re saath bulao.
dhaja band raama raaj badao .
ban baadal …..
kadeek baalak kadeek buda ,
pal pal rup banaano.
baalak ban ajamal ghar aaya ,
neet uth paracha pao.
dhaja band raama raaj badao.
ban baadal …..
the to re dev kala ka poora ,
saamarath dev kahao.
aage re bhagat anek ubaarya ,
abake re maane ubaaro.
dhaja band raama raaj badao.
ban baadal …..
leele re chadhane aap padhaaro ,
bhagata ke aangan aao.
de parikrama sheesh namaava ,
charana me bhagat ramao.
dhaja band raama raaj badao.
ban baadal …..
aandha ne aakhya paav paangala ,
sabakee aas purao.
aparam paar alakh thaaree maaya ,
kodiya ra kalank meetao.
dhaja band raama raaj badao.
ban baadal …..
chando baarath sarane gura ke ,
dev niranjan dhao.
baabo beno paar karelo ,
ajamal jee ro laalo.
dhaja band raama raaj badao.
ban baadal …..
- हेली मारी रंग में रंग मिल जाए भजन लिरिक्स
- फकीरी जीवत धुके रे मसाण भजन लिरिक्स
- रावण के देश गयो सिया को संदेशो लायो भजन लिरिक्स
BHAJAN
रामदेवजी का भजन lyrics in Hindi
बण बादल भगता पर बरसो
बण बादल भगता पर बरसो , इंद्र जु गरणाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ।
आज मारे पाठ अलख जिको मन्डीयो ,लाग्यो गणो उमाओ।
कलश थरपना करी रे अलखरी ,सुगरा रे साथ बुलाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ । बण बादल …..
कदीक बालक कदीक बुडा ,पल पल रुप बणाणो।
बालक बण अजमल घर आया ,नीत उठ परचा पाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ। बण बादल …..
थे तो रे देव कला का पूरा ,सामरथ देव कहाओ।
आगे रे भगत अनेक उबार्या ,अबके रे माने उबारो।
धजा बंद रामा राज बदाओ। बण बादल …..
लीले रे चढ़ने आप पधारो ,भगता के आंगण आओ।
दे परिक्रमा शीश नमावा ,चरणा मे भगत रमाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ। बण बादल …..
आंधा ने आख्या पाव पांगला ,सबकी आस पुराओ।
अपरम पार अलख थारी माया,कोडिया रा कलंक मीटाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ। बण बादल …..
चंदो बारठ सरणे गुरा के ,देव निरंजन धाओ।
बाबो बेङो पार करेलो ,अजमल जी रो लालो।
धजा बंद रामा राज बदाओ। बण बादल …..
सांवरमल सैनी के भजन | sanwarmal saini ke bhajan
video
Bhajan / Geet(भजन ) == बन बादल भगता पर बरसो
Bhajan Singer/गायक = सांवरमल सैनी
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics