Bhajan & Lyrics Details
रमतोड़ो साधु मोयो लाल लहरिये वाली भजन लिरिक्स
, lal lahriye wali bhajan lyrics desi chetawani bhajan lyrics
लाल लहरिये वाली
लाल लहरिये वाली ,
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,
झीणे घूंघटे वाली।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,
लाल लहरिये वाली।
म्हारा गुरूजी बाग़ लगायो ,
अधबीच राखी क्यारी।
आजु बाजू कली केवड़ा ,
सुगंध री छवि न्यारी।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,
लाल लहरिये वाली। टेर। ….
म्हारा गुरूजी महल बणायो ,
अधबीच राखी बारी।
आजु बाजू जाली झरोखा ,
झाँकन री छवि न्यारी।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,
लाल लहरिये वाली। टेर। ….
म्हारा गुरूजी होद खुदाया ,
पाणी भरियो भारी।
आजु बाजू लहरा उपजे ,
नहावन री छवि न्यारी।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,
लाल लहरिये वाली। टेर। ….
प्रेम गंगा में सतगुरु रीझे ,
रेहनी वारी न्यारी।
कहे कबीर सुणो भाई साधु ,
करिया कॉल करारी।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,
लाल लहरिये वाली। टेर। ….
- सिंह चढ़े ने बेगा आवजो भजन लिरिक्स
- म्हें तो मनावां म्हारी आशापुरा भजन लिरिक्स
- खेलो मोटा चौक में भजन लिरिक्स
- थांने विनती करूं मैं बारम्बार भजन लिरिक्स
desi chetawani bhajan lyrics
lal lahriye wali
lal lahariye wali,
ramtodo sadhu moyo e,
jhine ghunghte wali.
ramtodo sadhu moyo e,
lal lahriye wali.
mhara guruji bag lagayo,
adhbich rakhi kyari.
aaju baju kali kevda,
sugandh ri chhavi nyari.
ramtodo sadhu moyo e,
lal lahariye wali.
mhara guruji mahal banayo,
adhabich rakhi baari.
aaju baju jali jharokha,
jhankan ri chhavi nyari.
ramtodo sadhu moyo e,
lal lahariye wali.
mhara guruji hod khudaya,
pani bhariyo bhari.
aaju baju lahra upje,
nahavan ri chhavi nyari.
ramtodo sadhu moyo e,
lal lahariye wali.
prem ganga me satguru rijhe,
rehni vaari nyari.
kahe kabir suno bhai sadhu,
kariya kaal karari.
ramtodo sadhu moyo e,
lal lahariye wali.
- प्यारी लागे माताजी री चुनड़ी भजन लिरिक्स
- थने तो मनावां म्हारी आशापुरी भजन लिरिक्स
- भेरू ब्याव करादे महारे छोरा को भजन लिरिक्स
मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स
लाल लहरिये वाली
लाल लहरिये वाली ,रमतोड़ो साधु मोयो ए ,
झीणे घूंघटे वाली।रमतोड़ो साधु मोयो ए ,
लाल लहरिये वाली।
म्हारा गुरूजी बाग़ लगायो ,अधबीच राखी क्यारी।
आजु बाजू कली केवड़ा ,सुगंध री छवि न्यारी।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,लाल लहरिये वाली। टेर। ….
म्हारा गुरूजी महल बणायो ,अधबीच राखी बारी।
आजु बाजू जाली झरोखा ,झाँकन री छवि न्यारी।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,लाल लहरिये वाली। टेर। ….
म्हारा गुरूजी होद खुदाया ,पाणी भरियो भारी।
आजु बाजू लहरा उपजे ,नहावन री छवि न्यारी।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,लाल लहरिये वाली। टेर। ….
प्रेम गंगा में सतगुरु रीझे ,रेहनी वारी न्यारी।
कहे कबीर सुणो भाई साधु ,करिया कॉल करारी।
रमतोड़ो साधु मोयो ए ,लाल लहरिये वाली। टेर। ….