Bhajan & Lyrics Details
ले हाथ ढाल तलवार लावणी le hath dhal talwar bhajan, kaluram bikhraniya bhajan
ले हाथ ढाल तलवार भजन लिरिक्स
ले हाथ ढाल तलवार ,
मुठ मजबूती।
धर दे चामुंडा ,
राजपूतो में मजबूती। २
मुगलो की फौज,
मेवाड़ देश चढ़ आई । २
गढ़ गेर लिया चित्तोड़ ,
घटा सु छाई।
मुगलो की जिसने,
दे डाली आहुति। २
धर दे चामुंडा ,
राजपूतो में मजबूती।
हल्दी घाटी में जो ,
तलवार चलाई। २
गीतामा हो तुम्हारी ,
जगदम्बा मन माई।
स्वाहुवा गोर कम ,
साणी चड़िबा रोका। २
बिजली ज्यू चमके ,
तेज खनक बा लागी।
इण मारवाड़ में बलियारी ,
आ धरती सूरा वीरा री।
एक समय में,
पृथ्वीराज खांडा खड़काया।
आखियो से अँधा ,
फिर भी बाण चलाया।
अब सुणलो धरकर ध्यान ,
सुनाऊ कहानी।
ओ धरती पर किना ,
नाम झांसी की रानी।
अब याद हमें,
महाराज की आती है।
आखियो से नदिया ,
नीर धीर बहती है।
सारा पेहली,
मात मनाऊ आजा।
सुते सेरो को ,
फिर से आन जगा जा।
भक्ति मंडल ,
प्रस्तुति करता तेरी।
तुम सहाय करो ,
जगदम्बा मात माई।
- राम गुण गायो नहीं आय करके भजन लिरिक्स
- दिन नीके बीते जाते है भजन लिरिक्स
- भजले क्यों न राधे कृष्णा फेर पछताओगे भजन लिरिक्स
- हे पिंजरे की मैना भजन करले राम का भजन लिरिक्स
- घर में पधारो गजानंद जी भजन लिरिक्स
- कोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति में भजन लिरिक्स
- जुलनी पे सेठ संवारा जुलबाने जावे सा भजन लिरिक्स
- चेतन अखण्ड अपारा भजन लिरिक्स
le hath dhal talwar kaluram bikhraniya bhajan lyrics
le hath dhal talwar भजन लिरिक्स
le haath dhaal talavaar ,
muth majabootee.
dhar de chaamunda ,
raajapooto mein majabootee. 2
mugalo kee phauj,
mevaad desh chadh aaee . 2
gadh ger liya chittod ,
ghata su chhaee.
mugalo kee jisane,
de daalee aahuti. 2
dhar de chaamunda ,
raajapooto mein majabootee.
haldee ghaatee mein jo ,
talavaar chalaee. 2
geetaama ho tumhaaree ,
jagadamba man maee.
svaahuva gor kam ,
saanee chadiba roka. 2
bijalee jyoo chamake ,
tej khanak ba laagee.
in maaravaad mein baliyaaree ,
aa dharatee soora veera ree.
ek samay mein,
prthveeraaj khaanda khadakaaya.
aakhiyo se andha ,
phir bhee baan chalaaya.
ab sunalo dharakar dhyaan ,
sunaoo kahaanee.
o dharatee par kina ,
naam jhaansee kee raanee.
ab yaad hamen,
mahaaraaj kee aatee hai.
aakhiyo se nadiya ,
neer dheer bahatee hai.
saara pehalee,
maat manaoo aaja.
sute sero ko ,
phir se aan jaga ja.
bhakti mandal ,
prastuti karata teree.
tum sahaay karo ,
jagadamba maat maee.
le hath dhal talwar kaluram bikhraniya bhajan lyrics
ले हाथ ढाल तलवार भजन लिरिक्स
ले हाथ ढाल तलवार मुठ मजबूती।
धर दे चामुंडा राजपूतो में मजबूती। २
मुगलो की फौज, मेवाड़ देश चढ़ आई । २
गढ़ गेर लिया चित्तोड़ घटा सु छाई।
मुगलो की जिसने, दे डाली आहुति। २
धर दे चामुंडा राजपूतो में मजबूती।
हल्दी घाटी में जो , तलवार चलाई। २
गीतामा हो तुम्हारी ,जगदम्बा मन माई।
स्वाहुवा गोर कम ,साणी चड़िबा रोका। २
बिजली ज्यू चमके , तेज खनक बा लागी।
इण मारवाड़ में बलियारी ,
आ धरती सूरा वीरा री।
एक समय में, पृथ्वीराज खांडा खड़काया।
आखियो से अँधा फिर भी बाण चलाया।
अब सुणलो धरकर ध्यान ,सुनाऊ कहानी।
ओ धरती पर किना नाम झांसी की रानी।
अब याद हमें, महाराज की आती है।
आखियो से नदिया नीर धीर बहती है।
सारा पेहली, मात मनाऊ आजा।
सुते सेरो को फिर से आन जगा जा।
भक्ति मंडल ,प्रस्तुति करता तेरी।
तुम सहाय करो जगदम्बा मात माई।
kaluram bikharniya ke bhajan
Bhajan / Geet(भजन ) == ले हाथ ढाल तलवार
Bhajan Singer/गायक = कालूराम बिखरनिया
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics