Bhajan & Lyrics Details
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग भजन लिरिक्स
, Heli Dhan Re Ghadi Ro Moto Bhag marwadi heli bhajan lyrics
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली सतगुरु सायब कब आवेला ,
उभी जोवू वाट।
नैन भरे म्हारो हियो उलटे ,
उभी उड़ाऊ काला काग।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,
मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….
हेली सतगुरु सायब बागे पधारया ,
हरिजन सामा जाय।
थाल भरु गज मोतिया रो ,
जंगी रे ढोल बजाय।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,
मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….
हेली सतगुरु सायब ओले पधारया ,
लियो बधावो हाथ।
हरख हरख करू आरती ,
सखियाँ मंगल गाय।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,
मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….
हेली सतगुरु सायब चौके पधारया ,
गादी पलंग बिछाय।
चरण धोय चरणामृत पिदो ,
पिये मगन हो जाय।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,
मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….
हेली सतगुरु सायब मुख से बोल्या ,
इमरत वेण सुहाय।
कहे कबीर धर्मिदास ने रे ,
हंस मिल्या सुख पाय।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,
मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….
- सजन म्हारा घर आवो मेहमान भजन लिरिक्स
- चालो रे उण देश में रे जोगिया भजन लिरिक्स
- आनंद उण देश रो जोगिया भजन लिरिक्स
- विष्णु से जाकर यम ने यही पुकारा भजन लिरिक्स
- जागो मोहन प्यारे रे भजन लिरिक्स
marwadi heli bhajan lyrics
Heli Dhan Re Ghadi Ro Moto Bhag
heli dhan re ghadi ro moto bhag,
mera satguru aaya ji.
heli satguru sayab kab aavela,
ubhi jou vat.
nain bhare mharo hiyo ulte,
ubhi udau kala kag.
mera satguru aaya ji.
heli dhan re ghadi ro moto bhag,
mera satguru aaya ji.
heli satguru sayab bage padharya,
harijan sama jay.
thal bharu gaj motiya ro,
jangi re dhol bajay.
mera satguru aaya ji.
heli dhan re ghadi ro moto bhag,
mera satguru aaya ji.
heli satguru sayab ole padharya,
liyo badhavo hath.
harakh harakh karu aarti,
sakhiya mangal gay.
mera satguru aaya ji.
heli dhan re ghadi ro moto bhag,
mera satguru aaya ji.
heli satguru sayab choke padharya,
gadi palang bichay.
charan dhoy charnamrit pido,
piye magan ho jay.
mera satguru aaya ji.
heli dhan re ghadi ro moto bhag,
mera satguru aaya ji.
heli satguru sayab mukh se bolya,
imarat ven suhay.
kahe kabir dharmidas ne re,
hans milya sukh pay.
mera satguru aaya ji.
heli dhan re ghadi ro moto bhag,
mera satguru aaya ji.
- देखो री एक बाला जोगी भजन लिरिक्स
- मात यशोदा टेर लगावे जागो कृष्ण कन्हाई भजन लिरिक्स
- जागो रे म्हारा छैल छोगाला भजन लिरिक्स
- गुरु ज्ञानी आया पांवणा भजन लिरिक्स
- आ लौट के आवो जम्भदेव भजन लिरिक्स
हेली फकीरी भजन मारवाड़ी
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,मेरा सतगुरु आया जी।
हेली सतगुरु सायब कब आवेला ,उभी जोवू वाट।
नैन भरे म्हारो हियो उलटे ,उभी उड़ाऊ काला काग।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….
हेली सतगुरु सायब बागे पधारया ,हरिजन सामा जाय।
थाल भरु गज मोतिया रो ,जंगी रे ढोल बजाय।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….
हेली सतगुरु सायब ओले पधारया ,लियो बधावो हाथ।
हरख हरख करू आरती ,सखियाँ मंगल गाय।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….
हेली सतगुरु सायब चौके पधारया ,गादी पलंग बिछाय।
चरण धोय चरणामृत पिदो ,पिये मगन हो जाय।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….
हेली सतगुरु सायब मुख से बोल्या ,इमरत वेण सुहाय।
कहे कबीर धर्मिदास ने रे ,हंस मिल्या सुख पाय।
मेरा सतगुरु आया जी।
हेली धन रे घडी रो मोटो भाग ,मेरा सतगुरु आया जी। टेर। ….
================
tima bai ke bhajan
Bhajan / Geet(भजन ) == हेली धन रे घडी रो मोटो भाग
Bhajan Singer/गायिका == टीमा बाई मेड़ता
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics