हैंग करईबू का Hang Karaibu Ka Lyrics – Shubham Raj
हैंग करईबू का Hang Karaibu Ka Lyrics – Shubham Raj

हैंग करईबू का Hang Karaibu Ka Lyrics – Shubham Raj

हैंग करईबू का Hang Karaibu Ka Lyrics – Shubham Raj

हैंग करईबू का Lyrics In Bhojpuri

आरा और छपरा में मारे करयालू तू
पटना मुंगेर में गोली चलवायलू तू
जहां भी गयलू तू आफत मचायलू तू
सब तोहर पीछे बा हाथ ना आयलु तू

हिले जब जब तेरी कमरिया
पागल हो जाए पूरा सहरिया
सबसे तू नैन मिला के
चैन चुरायबू का

हैंग करईबू का
शहर के हैंग करईबू का
नाचा ताड़ु ऐसे
नाच पे बन लगइबू का

हैंग करईबू का
शहर के हैंग करईबू का
नाचा ताड़ु ऐसे
नाच पे बन लगइबू का

एसबीआर म्यूजिक

चले लू लटक मटक के
देबे लू 440 के झटके
तू बाड़ू सबसे हट के
नी हम यहा सबसे लड़ के

नाचे लू लागे लू नोरा
जिस्म बा गोरा गोरा
नीला नीला आख देख
सब यहां पागल होरा होरा

तू बॉटम तू लगे लू चोकस
सब करेला तोरा पे फोकस
सब के तू फैन बना के
देश चलायबू का

हैंग करईबू का
शहर के हैंग करईबू का
नाचा ताड़ु ऐसे
नाच पे बन लगइबू का

हैंग करईबू का
शहर के हैंग करईबू का
नाचा ताड़ु ऐसे
नाच पे बन लगइबू का

कितना के फसाईलू
गोरिया अपन चक्कर में
जिला जवार में ना
बा कोई टक्कर में

कितना के फसाईलू
गोरिया अपन चक्कर में
जिला जवार में ना
बा कोई टक्कर में

बदन निराली अखवा नगीना
ठंडी में नाचगी रवेलू पसीना
मुश्किल केलेवाडु सब के जीना
थोड़ा रा हमका ले ओ हसीना

जहां जहां तू जाए बिजुरिया
आफत सी मचाए बिजुरिया
सब के फैन बनके ब्रदर
मर्डर करेलु का

हैंग करईबू का
शहर के हैंग करईबू का
नाचा ताड़ु ऐसे
नाच पे बन लगइबू का

हैंग करईबू का
शहर के हैंग करईबू का
नाचा ताड़ु ऐसे
नाच पे बन लगइबू का

Hang Karaibu Ka Lyrics

Aara aur chapra me mare karyalu tu
Patna munger me goli chalwaylu tu
Jaha bhi gaylu tu aafat machaylu tu
Sab tohar piche ba haath na aailu tu

Hile jab jab teri kamariya
Pagal ho jaye pura saheriya
Sabse tu nain mila ke
Chain churaybu ka

Hang Karaibu ka
Sahar ke hang Karaibu ka
Nacha tadu aise
Nach pe ban lagaybu ka

Hang Karaibu ka
Sahar ke hang Karaibu ka
Nacha tadu aise
Nach pe ban lagaybu ka

Sbr on the music

Chale lu latak matak ke
Debe lu 440 ke jhatke
Tu badu sabse hat ke
Ni hum yaha sabse ladd ke

Nache lu lage lu nora
Jism baa gora gora
Neela neela aakh dekh
Sab yaha pagal hora hora

Tu bottom tu lage lu chokas
Sab karela tora pe focus
Sab ke tu fan ban ke
Desh chalybu ka

Hang Karaibu ka
Sahar ke hang Karaibu ka
Nacha tadu aise
Nach pe ban lagaybu ka

Hang Karaibu ka
Sahar ke hang Karaibu ka
Nacha tadu aise
Nach pe ban lagaybu ka

Kitna ke fasaylu
Goriya apan chakkar mein
Zilla jawar me na
ba koi takkar mein

Kitna ke fasaylu
Goriya apan chakkar mein
Zilla jawar me na
ba koi takkar mein

Badan nirali akhva nagina
Thandi me nachgi ravelu pasina
Mushkil kelevadu sab ke jeena
Thoda ra humka le o haseena

Jaha jaha tu jaye bijuriya
Aafat si machaye bijuriya
Sab ke fan banake brother
Murder karelu ka

Hang Karaibu ka
Shahar ke hang Karaibu ka
Nacha tadu aise
Nach pe ban lagaybu ka

Hang Karaibu ka
Shahar ke hang Karaibu ka
Nacha tadu aise
Nach pe ban lagaybu ka

Leave a Reply