Khesari Lal Yadav और Priyanka Singh का यह गाना उनकी सुपरहिट फिल्म Ek Saazish Jaal (एक साजिश जाल) का है जिसका नाम है – केस हाई कोर्ट में जाई (Case High Court Me Jaai) | इस गाना को लिखे है Pyare Lal Yadav, Azad Singh, Shyam Dehati जी जबकि म्यूजिक दिए है Madhukar Anand जी | इस गाना को Enterr10 Rangeela यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है |

Case High Court Me Jaai Song Details :-

Movie : एक साजिश जाल
Song : केस हाई कोर्ट में जाई
Singer : खेसारी लाल यादव , प्रियंका सिंह
Lyrics : Pyare Lal Yadav, Azad Singh
Music : Madhukar Anand
Music On – Enterr10 Music Bhojpuri

Ae Balam Ji Mua Deba Ka (Khesari Lal Yadav) Lyrics

केस हाई कोर्ट में जाई – लिरिक्स

हमहू नशा में तुहु पीके टूल बाड़s हो
कुछु बाचल बा एनर्जी की सुन्न बाड़s हो
हा ! हमहू नशा में तुहु पीके टूल बाड़s हो
कुछु बाचल बा एनर्जी की सुन्न बाड़s हो
नशा फाटी चाटs लभ के खटाई
खटाई !
जदि गलती से गलती हो जाई
तs केस हाई कोर्ट में जाई
आजकल तोहने लोग के होता सुनवाई
ई केस हाई कोर्ट में जाई

[म्यूजिक..]

बानी हम राजी आवs कलs रोमांस हो
कोमल कमरिया धके करs ना डांस हो
ना दादा लाग जाई कैरियर में दागी
एह आगी में जरब ना
हमरा आगा पीछे बांधs जनि घेरा
एह फेरा में परब ना
जनि डरs राजा धलs कलाई
कलाई !
जदि गलती से गलती हो जाई
तs केस हाई कोर्ट में जाई
आजकल तोहने लोग के होता सुनवाई
ई केस हाई कोर्ट में जाई

[म्यूजिक..]

हमरा से कके राजा देखs अफेयर
केहू से करब नाही बतिया ई शेयर
सारा लईकीन के इहे बा ड्रामा
पहिले हाथ धरे ली
प्यार भईला के बाद धके कॉलर
कपारे पs चढ़े ली
प्यार करबs ना तs दिलवा दुखाई
दुखाई !
जदि गलती से गलती हो जाई
तs केस हाई कोर्ट में जाई
आजकल तोहने लोग के होता सुनवाई
ई केस हाई कोर्ट में जाई

Bhojpuri music video song

Case High Court Me Jaai –english Lyrics

Hamahu Nasha Me Tuhu Pike Tool Bada Ho
Kuchhu Bachal Ba Energy Ki Sun Bada Ho
Ha ! Hamahu Nasha Me Tuhu Pike Tool Bada Ho
Kuchhu Bachal Ba Energy Ki Sun Bada Ho
Nasha Faati Chata Love Ke Khatayi
Khatayi !
Jadi Galati Se Galati Ho Jayi
Ta Kesh High Court Me Jayi
Aaj Kal Tohne Log Ke Hota Sunawayi
E Kesh High Court Me Jayi

[Music..]

Bani Hum Raaji Aawa Kala Romance Ho
Komal Kamariya Dhake Kara Na Dance Ho
Na Dada Laag Jayi Career Me Dagi
Aeh Aagi Me Jarab Na
Hamra Aaga Pichhe Bandha Jani Ghera
Aeh Fera Me Parab Na
Jani Dara Raja Dhala Kalayi
Kalayi !
Jadi Galati Se Galati Ho Jayi
Ta Kesh High Court Me Jayi
Aaj Kal Tohne Log Ke Hota Sunawayi
E Kesh High Court Me Jayi

[Music..]

Hamra Se Kake Raja Dekha Affair
Kehu Se Karab Nahi Batiya E Share
Sara Laikin Ke Ehe Ba Drama
Pahile Hath Dhare Li
Pyar Bhail Ke Baad Dhake Collar
Kapaare Pa Chadhe Li
Pyar Karba Na Ta Dilawa Dukhayi
Dukhayi !
Jadi Galati Se Galati Ho Jayi
Ta Kesh High Court Me Jayi
Aaj Kal Tohne Log Ke Hota Sunawayi
E Kesh High Court Me Jayi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *