Thik Hai – नून रोटी खायेंगे (Khesari Lal Yadav) Lyrics- Khesari Lal Yadav और Chandani Singh का यह सुपरहिट गाना Zee Music Bhojpuri यूट्यूब चैनल से रिलीज़ किया गया है जिसका नाम है – ठीक हैं (Thik Hai) | इस गाना को लिखे है Pyare Lal Yadav और Azad Singh जी जबकि म्यूजिक दिए है Ashish Verma |

Thik Hai (Nun Roti Khayenge) Song Details :-

Album: Premika Mil Gail
Singer: Khesari Lal Yadav
Music: Ashish Verma
Lyricist: Azad Singh & Pyare Lal “Kavi Ji”
Arranger/Programmer: Ashish Verma
Cast: Khesari Lal Yadav And Chandani Singh
Production House: Twenty Six Works
Producer: Sonu Kumar Pandey
Music On Zee Music Company

Shadi Me Jarur Aana – Pawan Singh – Lyrics

नून रोटी खाएंगे – लिरिक्स

सबका डर से हुए है फरार
अब छपरा लौट के न जायेंगे
ठीक है !
सबका डर से हुए है फरार
अब छपरा लौट के न जायेंगे
नून रोटी खायेंगे
ज़िन्दगी संग ही बिताएंगे
ठीक है !
नून रोटी खायेंगे
ज़िन्दगी संग ही बिताएंगे
ठीक है !

[म्यूजिक..]

कईसे कईसे प्यार भईल
इनसे इज़हार भईल
ठीक है !
कईसे कईसे प्यार भईल
इनसे इज़हार भईल
काने काने जाने कईसे
गावं में परचार भईल
ठीक है !
पंचायत कई बार भईल
थाना एफ आई आर भईल
हमरा घर से इनका घर से
लाठी लाठी मार भईल
ठीक है !
धोयेंगे प्लेट बाकी इन्ही के संग में
घर अपना हम बसायेंगे
ठीक है !
धोयेंगे प्लेट बाकी इन्ही के संग में
घरवा अपना बसायेंगे
नून रोटी खायेंगे
ज़िन्दगी संगही बिताएंगे
ठीक है !
नून रोटी खायेंगे
ज़िन्दगी संगही बिताएंगे
ठीक है !

See also  Garibi Song Lyrics in Hindi – Ritesh Pandey

[म्यूजिक..]

जाड़ा वाला रात रहे
माघी बरसात रहे
ठीक है !
जाड़ा वाला रात रहे
माघी बरसात रहे
आठ बजे मिले खातिर
इनका से बात रहे
ठीक है !
मिले वाला धुन रहल
देह में जूनून रहल
काट लेहलस कुकुर साला
हरs हरs खून बहल
ठीक है !
गोली भले मार दी कोई
इनको ना हम बिसराएँगे
ठीक है !
गोली भले मार दी केहू
इनको ना हम बिसराएँगे
नून रोटी खायेंगे
ज़िन्दगी संगही बिताएंगे
ठीक है !
नून रोटी खायेंगे
ज़िन्दगी संगही बिताएंगे
ठीक है !

[म्यूजिक..]

कट जाईब मर जाईब
इनका खातिर लड़ जाईब
ठीक है !
कट जाईब मर जाईब
इनका खातिर लड़ जाईब
कोर्ट मैरेज खातिर
जज से भी अड़ जाईब
ठीक है !
संगे प्यारेलाल बाड़े
सोनू खुशहाल बाड़े
प्रणव आजाद आशीष
कइले ख्याल बाड़े
ठीक है !
हई हम खेसारी इनके
बाप के हाथ ना आएंगे
ठीक है !
हई हम खेसारी इनके
बाप के हाथ ना आएंगे
नून रोटी खायेंगे
ज़िन्दगी संगही बिताएंगे
ठीक है !
नून रोटी खायेंगे
ज़िन्दगी संगही बिताएंगे
ठीक है !
हावड़ा में रह जायेंगे
छपरा कहियो ना जायेंगे
अरे नहीं नहीं हावड़ा में नईखी हम
गलती से बोला गईल हs
ठीक है !

Marata Maza Bin Biyahe Rajaji – Pawan Singh – Lyrics

Nun Roti Khayenge (Thik Hai) – Lyrics

Sabka Dar Se Huwe Hai Faraar
Ab Chhapra Laut Ke Na Jayenge
Thik Hai !
Sabka Dar Se Huwe Hai Faraar
Ab Chhapra Laut Ke Na Jayenge
Nun Roti Khayenge
Jindagi Sangahi Bitayenge
Thik Hai !
Nun Roti Khayenge
Jindagi Sangahi Bitayenge
Thik Hai !

[Music..]

Kaiso Kaiso Pyar Bhail
Inse Ijhaar Bhail
Thik Hai !
Kaiso Kaiso Pyar Bhail
Inse Ijhaar Bhail
Kane Kane Jaane Kaise
Gaaw Me Parchaar Bhail
Thik Hai !
Panchayat Kayi Baar Bhail
Thana F.I.R Bhail
Hamra Ghar Se Inka Ghar Se
Laathi Laathi Maar Bhail
Thik Hai !
Dhoyenge Plate Baaki
Inhi Ke Sang Me
Ghar Apna Hum Basayenge
Thik Hai !
Dhoyenge Plate Baaki
Inhi Ke Sang Me
Gharwa Apna Basayenge
Noon Roti Khayenge
Zindagi Sangahi Bitayenge
Thik Hai !
Nun Roti Khayenge
Jindagi Sangahi Bitayenge
Thik Hai !

See also  Pati Dur Tha Rajai Mein Kukur Tha Song Detail

[Music..]

Jaada Wala Raat Rahe
Maaghi Barsaat Rahe
Thik Hai !
Jaada Wala Raat Rahe
Maaghi Barsaat Rahe
8 Baje Mile Khatir
Inka Se Baat Rahe
Thik Hai !
Mile Wala Dhun Rahal
Deh Me Junoon Rahal
Kaat Lehlas Kukur Saala
Hara Hara Khoon Bahal
Theek Hai !
Goli Bhale Maar Di Koi
Inko Na Hum Bisrayenge
Theek Hai !
Goli Bhale Maar Di Kehu
Inko Na Hum Bisrayenge
Noon Roti Khayenge
Jindagi Sangahi Bitayenge
Theek Hai !
Noon Roti Khayenge
Jindagi Sangahi Bitayenge
Theek Hai !

[Music..]

Kat Jaaib Mar Jaaib
Inka Khatir Lad Jaaib
Theek Hai !
Kat Jaaib Mar Jaaib
Inka Khatir Lad Jaib
Court Marriage Khatir
Judge Se Bhi Ad Jaib
Theek Hai !
Sange Pyare Lal Baade
Sonu Khushhaal Baade
Pranav Azad Ashish
Kaile Khayal Baade
Theek Hai !
Hayi Hum Khesari
Inke Baap Ke Haath Na Aayenge
Theek Hai !
Hayi Hum Khesari
Inke Baap Ke Haath Na Aayenge
Noon Roti Khayenge
Zindagi Sangahi Bitayenge
Theek Hai !
Howrah Me Rah Jayenge
Chhapra Kahiyo Na Jayenge
Are Nahi Nahi
Howrah Me Naikhi Hum
Galti Se Bola Gail Ha

music video song of Nun Roti Khayenge (Thik Hai)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *