जो तुम तोड़ो पिया, मैं नाही तोडू रे। तोरी प्रीत तोड़ी कृष्णा, कौन संग जोडू॥

जो तुम तोड़ो पिया, मैं नाही तोडू रे।
तोरी प्रीत तोड़ी कृष्णा, कौन संग जोडू॥

तुम भये तरुवर, मैं भयी पंखिया।
तुम भये सरोवर, मैं भयी मछिया॥

तुम भये गिरिवर, मैं भयी चारा।
तुम भये चंदा मैं भयी चकोरा॥

तुम भये मोती प्रभु जी, हम भये धागा।
तुम भये सोना, हम भये सुहागा॥

बाई मीरा के प्रभु बृज के बासी।

jo tum todo piya, mainnaahi todoo re
tori preet todi krishna, kaun sang jodoo..

tum bhaye taruvar, mainbhayi pankhiyaa
tum bhaye sarovar, mainbhayi mchhiyaa..

tum bhaye girivar, mainbhayi chaaraa
tum bhaye chanda mainbhayi chakoraa..

tum bhaye moti prbhu ji, ham bhaye dhaagaa
tum bhaye sona, ham bhaye suhaagaa..

baai meera ke prbhu baraj ke baasee
tum mere thaakur, mi teri daasi..

jo tum todo piya, mainnaahi todoo re
tori preet todi krishna, kaun sang jodoo..

Leave a Comment