ओ बाबा हो लिया घाना दुखी
तीन पहाड़ पे तोहूं सोना देखी पंचमुखी।।
ओ बाबा हो लिया घाना दुखी
तीन पहाड़ पे तोहूं देखी पंचमुखी।।
तीन पहाड़ की चढ़ाई चढ़ायी
सच्ची प्रीत थारे पे लगी।।
मन्ने एक पत्थर की मूरत पाई
श्रद्धा भाव लगन मेरी साची
शरण नज़र झुकी
ओ बाबा हो लिया घाना दुखी।।
करनी थी दो बात मन्ने हो
कारवाना श्री हाथ माने हो।।
करली घानी एक बात मन्ने हो
तेरे बिना ये जिंदगी लगे रुखी रुखी
ओ बाबा हो लिया घाना दुखी।।
मन की बात कहु किसी आगे
कोई भी ना अपना लागे।।
मन मेरा पंछी बन बन भागे
ओ बाबा हो लिया घाना दुखी।।
जे हो जाए बात तेरे से
हो जाए घाना सुखी
ओ बाबा हो लिया घाना दुखी।।
अशोक भगत ने बात ना सूझी
शक्ति बड़ी कोई ना दूजी।।
राम अवतार गुरु ते बूझी
कौशिक तेरे भजन में खोके
ना दूजी लगन उठी
ओ बाबा हो लिया घाना दुखी।।
ओ बाबा हो लिया घाना दुखी
तीन पहाड़ पे तोहूं सोना देखी पंचमुखी
ओ बाबा हो लिया घाना दुखी।।
- मेहंदीपुर में तो देखे अजब नज़ारे भजन लिरिक्स
- हो बाबा लगी भवन में भीड़ बालाजी संकट काटो ना भजन लिरिक्स
- बजरंगी सारे बिगडे काम बना देंगे भजन लिरिक्स
- बाबा ने करदिया जादू मेहंदीपुर हनुमानजी बालाजी भजन लिरिक्स
- भक्ति करी श्री राम की शक्ति है पाली मेरे बजरंग बलि भजन लिरिक्स
- तुमने जला दी सोने की लंका भजन लिरिक्स
- मैं चल तेरे धाम आया हनुमान जयंती भजन भजन लिरिक्स
O Baba HO Liya Ghana Dukhi
Teen Pahad Pe Tohoon Sona Dekhi Panchmukhi
O Baba HO Liya Ghana Dukhi
Teen Pahad Pe Tohoon Dekhi Panchmukhi
Teen Pahad Ki Chadi Chadayi
Sachchi Preet Thare Pe Layi
Manne Ek Patthar Ki Moorat Payi
Sharaddha Bhaav Lagan Meri Saachi
Sharan Nazar Jhuki
O Baba HO Liya Ghana Dukhi
Karni Thi Do Baat Manne Ho
Karwana Shri Hath Mane Ho
Karli Ghani Ek Baat Manne Ho
Tere Bina Ye Zindagi Lage Rukhi Rukhi
O Baba HO Liya Ghana Dukhi
Man Ki Baat Kahu Kisi Aage
Koye Bhi Naa Apna Lage
Man Mera Panchhi Ban Ban Bhaage
O Baba HO Liya Ghana Dukhi
Je Ho Jaye Baat Tere Se
Ho Jaaye Ghana Sukhi
O Baba HO Liya Ghana Dukhi
Ashok Bhagat Ne Baat Naa Sujhi
Shakti Badi Koi Naa Dooji
Ram Avtar Guru Te Boojhi
Kaushik Tere Bhajan Mein Khoke
Naa Dooji Lagan Uthi
O Baba HO Liya Ghana Dukhi
O Baba HO Liya Ghana Dukhi
Teen Pahad Pe Tohoon Sona Dekhi Panchmukhi
O Baba HO Liya Ghana Dukhi