koni sukh payo rama thari bhakti me bhajan gopal das vaishnav bhajan कोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति में
सांवरिया जी भजन
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो,
रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा ,
थारी भक्ति में। ….
मित्र सुदामा मित्र तुम्हारे ,
मांग मांग अन्न खायो,
मेरे रामा। …. २
हरिचंद संग बानी राजा ,
वाने तो नीच घर नीर तो भरायो
रामा थारी भक्ति में…
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो,
रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा ,
थारी भक्ति में। ….
संत रूप धर के प्रभु जी,
मोरध्वज द्वारे आया ,
मेरे प्रभु जी। २
एक भूखा सिंह के खातिर,
औजी रतन कवर ने राजा ,
रानी से चुरायो ,
रामा थारी भक्ति में..
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो,
रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा ,
थारी भक्ति में। ….
बावन रूप धर के प्रभु जी,
बलि के द्वारे आये। २
तीन पावंडा धरती नापी ,
राजा बलि ने प्रभु जी ,
पाताल पठायो ,
रामा थारी भक्ति में…..
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो,
रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा ,
थारी भक्ति में। ….
तुलसी दास आसा रघुवर की,
हरस हरस गुण ,
गायो मेरे रामा। २
अपने भक्त को दुःख देवे प्रभु जी ,
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो,
रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा ,
थारी भक्ति में। ….
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो,
रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा ,
थारी भक्ति में। ….
- पितर पधारो म्हारे आंगणिया लिरिक्स Pitar Padharo Mhare Aanganiya Lyrics
- काला पण गणा रुपाला सा सिंगोली रा श्याम भजन लिरिक्स
- बाबूजी मेरा टिकट क्यों लेता लिरिक्स
- नीच नीचता त्यागे कोनी भजन लिरिक्स
O prabhu ji koni sukh payo rama thari bhakti me rajasthni hindi lyrics
sanvariya ji bhajan
o prabhu jee konee sukh paayo,
raama thaaree bhakti mein. 2
aujee thaaree bhakti mein raama ,
thaaree bhakti mein. ….
mitr sudaama mitr tumhaare ,
maang maang ann khaayo,
mere raama. …. 2
harichand sang baanee raaja ,
vaane to neech ghar neer to bharaayo
raama thaaree bhakti mein…
o prabhu jee konee sukh paayo,
raama thaaree bhakti mein. 2
aujee thaaree bhakti mein raama ,
thaaree bhakti mein. ….
sant roop dhar ke prabhu jee,
moradhvaj dvaare aaya ,
mere prabhu jee. 2
ek bhookha sinh ke khaatir,
aujee ratan kavar ne raaja ,
raanee se churaayo ,
raama thaaree bhakti mein..
o prabhu jee konee sukh paayo,
raama thaaree bhakti mein. 2
aujee thaaree bhakti mein raama ,
thaaree bhakti mein. ….
baavan roop dhar ke prabhu jee,
bali ke dvaare aaye. 2
teen paavanda dharatee naapee ,
raaja bali ne prabhu jee ,
paataal pathaayo ,
raama thaaree bhakti mein…..
o prabhu jee konee sukh paayo,
raama thaaree bhakti mein. 2
aujee thaaree bhakti mein raama ,
thaaree bhakti mein. ….
tulasee daas ya ,
saar raghuvar kee,
haras haras gun ,
gaayo mere raama. 2
apane bhakt ko duhkh deve prabhu jee ,
o prabhu jee konee sukh paayo,
raama thaaree bhakti mein. 2
aujee thaaree bhakti mein raama ,
thaaree bhakti mein. ….
o prabhu jee konee sukh paayo,
raama thaaree bhakti mein. 2
aujee thaaree bhakti mein raama ,
thaaree bhakti mein। ….
- गुरु शब्द पहचान जगत में भजन लिरिक्स
- मेवाड़ प्यारो लागे जी भजन लिरिक्स
- ऐसा कलयुग आवेला भजन लिरिक्स
- आज तो राधे रानी ने श्याम लेबा आया जी भजन लिरिक्स
O prabhu ji koni sukh payo rama thari bhakti me rajasthni hindi lyrics
सांवरिया जी भजन
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा थारी भक्ति में। ….
मित्र सुदामा मित्र तुम्हारे ,
मांग मांग अन्न खायो, मेरे रामा। …. २
हरिचंद संग बानी राजा ,
वाने तो नीच घर नीर तो भरायो
रामा थारी भक्ति में…
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा थारी भक्ति में। ….
संत रूप धर के प्रभु जी,
मोरध्वज द्वारे आया ,मेरे प्रभु जी। २
एक भूखा सिंह के खातिर,
औजी रतन कवर ने राजा ,
रानी से चुरायो रामा थारी भक्ति में..
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा थारी भक्ति में। ….
बावन रूप धर के प्रभु जी,
बलि के द्वारे आये। २
तीन पावंडा धरती नापी ,
राजा बलि ने प्रभु जी ,
पाताल पठायो रामा थारी भक्ति में…..
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा थारी भक्ति में। ….
तुलसी दास या सार रघुवर की,
हरस हरस गुण गायो मेरे रामा। २
अपने भक्त को दुःख देवे प्रभु जी ,
जैसे सोना ने प्रभु जी सोनिडो तपावे।
रामा थारी भक्ति में। ..
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा थारी भक्ति में। ….
- गाड़ी वाले मने बिठाले भजन लिरिक्स
- चढ़ो चढ़ो साडू का जाया भजन लिरिक्स
- भजन कर छोड़ जगत का नाता भजन लिरिक्स
gopal das vaishnav ke bhajan
Bhajan / Geet(भजन ) == कोनी सुख पायो रामा
Bhajan Singer/गायक = गोपाल दास वैष्णव
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics