भेरू जी नाना थारे बाजे घुघरा भजन लिरिक्स
Bheru ji nana nana baje gugra bhajan lyrics bheru ji bhajan
भेरू जी नाना थारे बाजे घुगरा
भेरू जी नाना ,
नाना थारे बाजे घुगरा।
भेरू लागे लागे ,
जालर की जनकार।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी दूध पीवो नी ,
दारू छोड़ दो।
भेरू जी छोड़ो छोड़ो ,
कलाली रो हेत।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। …….
भेरू जी ऊबी ,
कुमारण देवे ओलाबा।
भेरू जी कळस्या माई ,
कीनो नुकसान।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। …….
भेरू जी ऊबी ,
गुर्जर की देवे ओलाबा।
मारी जावणिया में ,
कीनो नुकसान।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। …….
भेरू जी ऊबी ,
मालन की ओलाबा।
मारी बाड़िया माई ,
कीनो नुकसान।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। …….
भेरू जी राजू मेवाड़ी री ,
सुनजियो विनती।
थाके गावे गावे ,
गोकुल शर्मा आज ।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी नाना। …….
- मारो दूध क्यों ले जायो रे बेटा हनुमान भजन लिरिक्स
- नीले घोड़े रा असवार म्हारा मेवाड़ी सरदार भजन लिरिक्स
- गुरु दाता मारो अब करो जन्म सुधारो भजन लिरिक्स
- घुमादे मारा बालाजी गमर गोटो भजन लिरिक्स
- थारा उड़ गया केश काला डोकरिया कद फेरेलो माला भजन
- रोजडा लोट्यो भर लिदो भजन लिरिक्स
- गुरुदेव करे सो होय रे मनवा अब कई सोच करें भजन लिरिक्स
bheru ji ke bhajan Hindi Text Lyrics
Bheru ji nana nana baje gugra
bheroo jee naana ,
naana thaare baaje ghugara.
bheroo laage laage ,
jaalar kee janakaar.
matavaalon khele doongara.
bheroo jee doodh peevo nee ,
daaroo chhod do.
bheroo jee chhodo chhodo ,
kalaalee ro het.
matavaalon khele doongara.
bheroo jee naana. …….
bheroo jee oobee ,
kumaaran deve olaaba.
bheroo jee kalasya maee ,
keeno nukasaan.
matavaalon khele doongara.
bheroo jee naana. …….
bheroo jee oobee ,
gurjar kee deve olaaba.
maaree jaavaniya mein ,
keeno nukasaan.
matavaalon khele doongara.
bheroo jee naana. …….
bheroo jee oobee ,
maalan kee olaaba.
maaree baadiya maee ,
keeno nukasaan.
matavaalon khele doongara.
bheroo jee naana. …….
bheroo jee raajoo mevaadee ree ,
sunajiyo vinatee.
thaake gaave gaave ,
gokul sharma aaj .
matavaalon khele doongara.
bheroo jee naana. …….
bheru ji ke bhajan Hindi Text Lyrics In Hindi | bheru ji popular bhajan
भेरू जी नाना नाना थारे बाजे घुगरा
भेरू जी नाना ,नाना थारे बाजे घुगरा।
भेरू लागे लागे , जालर की जनकार।
मतवालों खेले डूंगरा।
भेरू जी दूध पीवो नी ,दारू छोड़ दो।
भेरू जी छोड़ो छोड़ो ,कलाली रो हेत।
मतवालों खेले डूंगरा। भेरू जी नाना। …….
भेरू जी ऊबी ,कुमारण देवे ओलाबा।
भेरू जी कळस्या माई ,कीनो नुकसान।
मतवालों खेले डूंगरा। भेरू जी नाना। …….
भेरू जी ऊबी , गुर्जर की देवे ओलाबा।
मारी जावणिया में ,कीनो नुकसान।
मतवालों खेले डूंगरा। भेरू जी नाना। …….
भेरू जी ऊबी ,मालन की ओलाबा।
मारी बाड़िया माई ,कीनो नुकसान।
मतवालों खेले डूंगरा। भेरू जी नाना। …….
भेरू जी राजू मेवाड़ी री ,सुनजियो विनती।
थाके गावे गावे ,गोकुल शर्मा आज ।
मतवालों खेले डूंगरा। भेरू जी नाना। …….
gokul sharma ke bhajan
Bhajan / Geet(भजन ) == नाना बाजे घुंगरा
Bhajan Singer/गायक = गोकुल शर्मा
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics