गुरु दाता मारो अब करो जन्म सुधारो भजन लिरिक्स
guru ji maro janam sudharo mahendra singh bhajan
अब परो जन्म सुधारो
में कोनी भूलूला गुण थारो वो ,
गुरा सा मारो अब ,
परो जनम सुधारो।
लख चौरासी में गणो दुःख पायो ,
में धर धर पशु अवतारों।
धुप छाव मतो सही गणेरी ,
मारो दुःख परो जितवारो।
गुरा सा मारो। …..
गुरु बिना सहाय करे कुण जीव री ,
फिरत फिरो हजारो।
बैकुण्ठा सु पाछा भेजिया ,
नारद सुखदेव प्यारो।
गुरा सा मारो। …..
गुरु बिना ज्ञानी ध्यान सब झूठो ,
झूठो जी जग संसारो।
पति बिना नारी किसोपती पावे ,
विधवा को केडो सिंगारो।
गुरा सा मारो। …..
राम मिलन री राह बताओ ,
में तो जी भरम अतारो।
आप गुरासा मारो पर उपकारी ,
मारो अवगुण परो छिनवावो।
गुरा सा मारो। …..
बार बार मारी आई विनती ,
थे अजी सुनो पुकारो।
दास केवण पर कृपा कीज्यो ,
मारे सिर पर पिंजरों डालो।
गुरा सा मारो। …..
में कोनी भूलूला गुण थारो वो ,
गुरा सा मारो अब ,
परो जनम सुधारो।
- आजा तेजल आजा गौ माता रा राजा भजन लिरिक्स
- तेजाजी भजन लीलण रा असवार तेजाजी महाराज लिरिक्स Lilan Ra Asvaar Tejaji Maharaj Lyrics
- तेजाजी परणिजे रे धोल्यो जाट परणिजे भजन लिरिक्स
- कटे घड़ायो गजरो कटे घडायो बाजू भजन लिरिक्स, Kathe Gadayo Gajro Bhajan Lyrics
Guru sa maro ab paro janam sudharo Bhajan English Lyrics
Me Koni Bhulu Gun Tharo
mein konee bhooloola gun thaaro vo ,
gura sa maaro ab ,
paro janam sudhaaro.
lakh chauraasee mein gano duhkh paayo ,
mein dhar dhar pashu avataaron.
dhup chhaav mato sahee ganeree ,
maaro duhkh paro jitavaaro.
gura sa maaro. …..
guru bina sahaay kare kun jeev ree ,
phirat phiro hajaaro.
baikuntha su paachha bhejiya ,
naarad sukhadev pyaaro.
gura sa maaro. …..
guru bina gyaanee dhyaan sab jhootho ,
jhootho jee jag sansaaro.
pati bina naaree kisopatee paave ,
vidhava ko kedo singaaro.
gura sa maaro. …..
raam milan ree raah batao ,
mein to jee bharam ataaro.
aap guraasa maaro par upakaaree ,
maaro avagun paro chhinavaavo.
gura sa maaro. …..
baar baar maaree aaee vinatee ,
the ajee suno pukaaro.
daas kevan par krpa keejyo ,
maare sir par pinjaron daalo.
gura sa maaro. …..
mein konee bhooloola gun thaaro vo ,
gura sa maaro ab ,
paro janam sudhaaro.
- चाल चाल मारी नानी बाई भजन लिरिक्स Chal Chal Mari Nani Bai Bhajan Lyrics
- चेला-वही-चीज-लाना-रे-गुरु-न-2
- ओ थारी बोली पे मर जाऊ मारा सावंरिया राजस्थानी भजन लिरिक्स (हिन्दी)
- सुता रेवो तो जागो नींद सु बाबो थोरे घरे आया हो भजन लिरिक्स (हिन्दी)
- बाबा बेगो बेगो आजा रे कांवड़ शिव भजन लिरिक्स (हिन्दी)
Hindi Lyrics गुरा सा मारो अब परो जनम सुधारो
अब परो जन्म सुधारो
में कोनी भूलूला गुण थारो वो ,
गुरा सा मारो अब ,परो जनम सुधारो।
लख चौरासी में गणो दुःख पायो ,में धर धर पशु अवतारों।
धुप छाव मतो सही गणेरी ,मारो दुःख परो जितवारो।
गुरा सा मारो। …..
गुरु बिना सहाय करे कुण जीव री ,फिरत फिरो हजारो।
बैकुण्ठा सु पाछा भेजिया ,नारद सुखदेव प्यारो।
गुरा सा मारो। …..
गुरु बिना ज्ञानी ध्यान सब झूठो ,झूठो जी जग संसारो।
पति बिना नारी किसोपती पावे ,विधवा को केडो सिंगारो।
गुरा सा मारो। …..
राम मिलन री राह बताओ ,में तो जी भरम अतारो।
आप गुरासा मारो पर उपकारी ,मारो अवगुण परो छिनवावो।
गुरा सा मारो। …..
बार बार मारी आई विनती ,थे अजी सुनो पुकारो।
दास केवण पर कृपा कीज्यो ,मारे सिर पर पिंजरों डालो।
गुरा सा मारो। …..
में कोनी भूलूला गुण थारो वो ,
गुरा सा मारो अब ,परो जनम सुधारो।
गुरा सा मारो अब परो जनम सुधारो Bhajan Lyrics
Bhajan / Geet(भजन ) == अब परो जन्म सुधारो
Bhajan Singer/गायक = महेंद्र सिंह राठौर
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics