गौरी के लाल पहला थाने मनावा जी, मनवा चरणों में डोक लगवा गोरी के लाल ,

गौरी के लाल पहला थाने मनावा जी,
मनवा चरणों में डोक लगवा गोरी के लाल ,

जोती जलवा थारी धुप दिखावा,
रोली तिलक लगवा जी गोरी के नाथ,
गौरी के लाल पहला थाने मनावा जी,

फूल वी लगावा थारे झुला सजावा,
रेशम की धोरी से झुलावा जी गोरी के लाल,
गौरी के लाल पहला थाने मनावा जी…..

विगन निवारो देवा कारज सवारों,
जनिरो छतर चडवा जी गोरी के लाल
गौरी के लाल पहला थाने मनावा जी……

अन्दन नु आख देवो कुदान ने काया
में तो दया द्रिष्टि चावा जावा जी,
गौरी के लाल पहला थाने मनावा जी….

 

 

gauri ke laal pahala thaane manaava ji,
manava charanon me dok lagava gori ke laal

joti jalava thaari dhup dikhaava,
roli tilak lagava ji gori ke naath,
gauri ke laal pahala thaane manaava jee

phool vi lagaava thaare jhula sajaava,
resham ki dhori se jhulaava ji gori ke laal,
gauri ke laal pahala thaane manaava ji…

vigan nivaaro deva kaaraj savaaron,
janiro chhatar chadava ji gori ke laal
gauri ke laal pahala thaane manaava ji…

andan nu aakh devo kudaan ne kaayaa
me to daya drishti chaava jaava ji,
gauri ke laal pahala thaane manaava ji…

gauri ke laal pahala thaane manaava ji,
manava charanon me dok lagava gori ke laal

 

Leave a Comment