तू तो मोटा साहूकार
म्हारा मंदा पड़ रहा सा कारोबार
पड़ रही महंगाई की मार
म्हारा चले ना गुज़ारा
आजा बाबा आजा देदे हारे ने सहारा।।
तू तो सेठा का भी सेठ
म्हरी कदकी ने भी मेट
खोल मंदिर का गाते
तेरे भक्तो ने पुकारा
आजा बाबा आजा देदे हारे ने सहारा।।
तेरे बिना कौन म्हारे दुखड़े मिटवेगेा
तोड़ा सा तू दे देगा तो के घाट जावेगा।।
बाबा देदे तू मंज़ूरी
करदे कमी मेरी तू पूरी।।
तेरी क्या सी के मजबूरी
तेरे बिना ना कोई म्हारा
आजा बाबा आजा देदे हारे ने सहारा।।
मेरी बारी बैठा से
क्यो पल्ला झाड़ के
फेक दे तू तोता मेरा
जड़ से उखाड़ के।।
दे दे म्हरी भाग की ताली
मान जाए म्हरी भी दीवाली
काट जेया रात गामा की सारी
थोड़ा करदे तू इशारा
आजा बाबा आजा देदे हारे ने सहारा।।
चर्चा नगर में नही सा ठिकाना
खेता में पसीना पड़ा से बहाना
बाबा करदे इसका जुगाड़
मैं भी चालू तेरे द्वार
बाबा दे दे छप्पर फाड़
नरसिंघ माँगे ना दोबारा
आजा बाबा आजा देदे हारे ने सहारा।।
जब भी मैं बाबा
तेरे मंदिर में आयु।।
जो भी कहना चाहू
बाबा कह ना पाऊं।।
तू तो रोज इतरा पहनावे
नहा के खीर चुरमा खावे।।
बैठे मंदिर में इतरावे
सारा देखे से नज़ारा।।
आजा बाबा आजा देदे
हारे ने सहारा।।
आजा बाबा आजा देदे
नरसिंघ मोना ने सहारा।।
आजा बाबा आजा देदे
हारे ने सहारा।।
- मेरी क्या है खता मेरे बालाजी बता
- मुझको तो ये राम दीवाना लगता है
- जब जब अंजनी लाल आवे कीर्तन में
- बालाजी दर्शन दो मेरे भाग जगा दो जय हो बालाजी महाराज
- जग में आनंद भयो जय अंजनी लाल की जय अंजनी लाल की
- प्रभु हनुमान जिसकी नाव को चलते हैं
- राम को प्यारे अंजनी दुलारे हनुमान भजन
- राम भक्त बजरंगबली का जय नारा जो भी लगाएगा
Tu To Mota Sahukaar
Mhara Manda Pad Raha Saa Karobar
Pad Rahi Mehngai Ki Maar
Mhara Chale Naa Gujaara
Aaja Baba Aaja Dede Haare Ne Sahara
Tu To Setha Ka Bhi Seth
Mhari Kadki Ne Bhi Met
Khol Mandir Ka Gate
Tere Bhakto Ne Pukara
Aaja Baba Aaja Dede Haare Ne Sahara
Tere Bina Kaun Mhare Dukhde Mitavege
Thoda Sa Tu De Dega To Ke Ghat Jaavega
Baba Dede Tu Manjoori
Karde Kami Meri Tu Poori
Teri Kya See Ke Majboori
Tere Bina Naa Koi Mhara
Aaja Baba Aaja Dede Haare Ne Sahara
Meri Baari Baitha Se
Kyo Palla Jhaad Ke
Fek De Tu Tota Mera
Jad Se Ukhaad Ke
De De Mhari Bhaag Ki Taali
Man Jaaye Mhari Bhi Deewali
Kat Jaa Raat Gama Ki Saari
Thoda Karde Tu Ishara
Aaja Baba Aaja Dede Haare Ne Sahara
Charcha Nagar Mein Nahi Saa Thikana
Kheta Mein Paseena Pada Se Bahana
Baba Karde Iska Jugaad
Main Bhi Chalu Tere Dwar
Baba De De Chhapar Faad
Narsingh Maange Naa Dobara
Aaja Baba Aaja Dede Haare Ne Sahara
Jab Bhi Main Baba
Tere Mandir Mein Aayu
Jo Bhi Kehna Chahu
Baba Keh Naa Paau
Tu To Roj Itra Pahnave
Naha Ke Kheer Churma Khaave
Baithe Mandir Mein Itrave
Saara Dekhe Se Nazara
Aaja Baba Aaja Dede
Haare Ne Sahara
Aaja Baba Aaja Dede
Narsingh Mona Ne Sahara
Aaja Baba Aaja Dede
Haare Ne Sahara