इस बेटे के घर आ जाओ
बाबा क्यों तने देर लगाई।।
संकट ने गेरी से घाली,
मने कति यो बिठा रहा ठाली,
मेरे सिर पे गधा घुमा जा बाबा टूटे जा अंगड़ाई,
इस बेटे के घर आ जाओ बाबा।।
तेरी ज्योत जगाऊ बाबा और रोट लगाओ बाबा,
तू आके भोग लगा जा बाबा जब हो मन की चाहि,
इस बेटे के घर आ जाओ बाबा।।
मन में कर लिए यत्न बथेरे,
पूजा पाठ के जपं बथेरे,
मेरी नित भजनो में ला जा बाबा,
तन पे अँधेरी छाई,
इस बेटे के घर आ जाओ बाबा।।
बाबा तेरा सोनू भगत पुजारी,
लावे चौंकी गांव भूड़ारी,
गुण कप्तान शर्मा गाजा हो
बाबा करता तेरी कविताई,
इस बेटे के घर आ जाओ बाबा।।
- ले खडताल जपे हनुमान जय सिया राम
- मेरे दरवाजे पे हनुमान का पहरा होता है
- सालासर बाबा तुमको आना होगा भक्तो का मान बदाना होगा
- ले चल मेहंदीपुर बालाजी के दर्शन पावेंगे
- बाला जी क्यों बाँध लिए पाया में घुंगरू आज
- वो है राम भक्त हनुमान
Is Bete Ke Ghar Aa Jao Baba
Kyo Tanne Der Lagayi
Sankat Ne Gheri Se Ghali
Manne Kati Yo Bithari Thali
Mere Sir Pe Gada Ghuma Jaa O Baba
Teri Jyot Jagau Baba
Aur Rot Lagau Baba
Tu Aake Bhog Laga Ja Baba
Jab Ho Man Ki Chaahi
Is Bete Ke Ghar Aa Jao Baba
Kyo Tanne Der Lagayi
Manne Karliye Yatan Bhatere
Pooja Path Ke Jatan Bhatere
Mere Nit Bhajano Pe Laja O Baba
Is Bete Ke Ghar Aa Jao Baba
Kyo Tanne Der Lagayi
Baba Tera Sonu Bhagat Pujari
Lave Chauki Gao Burari
Hun Kaptan Sharma Gaja Baba
karta Teri Bhaktayi
Is Bete Ke Ghar Aa Jao Baba
Kyo Tanne Der Lagayi