सारी दुनिया में रुका
बाबा तेरी ठाणे दारी का
एक मौका तू बालाजी दे
तू अपनी सेवादारी का।।
गायक – सतपाल रोहटिया
सारी दुनिया में रुका
बाबा तेरी ठाणे दारी का।।
एक मौका तू बालाजी दे
तू अपनी सेवादारी का।।
तैयार मिले तन्ने ताजा पानी
नहवन ते ठंडा ठंडा पानी।।
तेरी दिल ते करना चाहु तेरी भक्ति
से क्लियर मेरा फंडा।।
ना मन्ना तन्खा चाहिए
ना चस्का हिससे दारी चाहिए।।
एक मौका तू बालाजी दे
तू अपनी सेवादारी का।।
हे रे भोग देउ तन्ने छप्पन बाबा
खाके आजा जी से हो।।
मन्ने एक चस्का तेरी सेवा दारी का
मैं सारे फुक दू पैसे हो।।
तेरे दर की चाह नौकरी बाबा
ना चस्का सरकार का।।
एक मौका तू बालाजी दे
तू अपनी सेवादारी का।।
नहीं कड़े मौका देउ
सोता उठाने का।।
रंग जड़ मन्ने भारती करले
बाबा अपने थाने का
सूरज रोहटिया चाहवे
एक मेडल वफादारी का।।
एक मौका तू बालाजी दे
तू अपनी सेवादारी का।।
- बालाजी लावे घर के मां काली पीट घेर के
- छाया चारो तरफ है अँधेरा घाटे वाले सहारा है तेरा
- बालाजी से मिलनेका मेहंदीपुर ही ठिकाना है
- मैं झूम झूम नाचा गावा बजरंगी
- संकट हरने आ गया बाबा का जन्मदिन आ गया मेरा बजरंग बाला आ गया
- माता अंजनी के लाल लालो की लाज लाला राखियो
Saari Duniya Mein Ruka
Baba Teri Thane Dari Ka
Ek Mauka Tu Balaji De
Tu Apni Sewadari Ka
Singer – Satpal Rohatiya
Saari Duniya Mein Ruka
Baba Teri Thane Dari Ka
Ek Mauka Tu Balaji De
Tu Apni Sewadari Ka
Taiyar Mile Tanne Taja Pani
Nahawan Te Thanda Thanda Paani
Teri Dil Te Karna Chahu Teri Bhakti
Se clear Mera fanda
Naa Manna Tankha Chahiye
Naa Chaska Hisse Daari Chahiye
Ek Mauka Tu Balaji De
Tu Apni Sewadari Ka
Hey Re Bhog Deu Tanne Chhapan Baba
Khaake Aaja Jee Se Ho
Manne Ek Chaska Teri Seva Dari Ka
Main Saare Fook Du Paise Ho
Tere Dar Ki Chahu Naukari Baba
Naa Chaska Sarkari Ka
Ek Mauka Tu Balaji De
Tu Apni Sewadari Ka
Nahi Kade mauka Deu
Sota Uthane Ka
Rang Root Manne Bharti Karle
Baba Apne Thaane Ka
Suraj Rohatiya Chaahve
Ek Meddle Vafadari Ka
Ek Mauka Tu Balaji De
Tu Apni Sewadari Ka