कोई तन्ने कहता राम पुजारी
कोई कहे शिव शंकर अवतारी,
तेरा भजा जो दर पे ढोल,
बाला जी मने पाशे जान पड़ी,
कोई तन्ने कहता राम पुजारी।।
मेहंदीपुर में रूप निराला,
दीं दुखी का संकट टाला,
ओ भुता पे मारे दोल बाला जी
मने पाछे जान पती,
कोई तन्ने कहता राम पुजारी।।
सालासर में विर्धि अवस्था ,
अपने भगत ने देदे रस्ता
हो तेरा फोटो से अनमोल
बाला जी मने पाछे जान पती,
कोई तन्ने केहता राम पुजारी।।
खेले पल में तेरी बारे में,
संकट फूटे दुख्यारा में,
हो तेरी भगति में न रोल ,
ओ मने पाछे जान पती,
बाला जी मने पाछे जान पती,
कोई तन्ने कहता राम पुजारी।।
राखे असुरा ने दायरे में,
फेमस हो रहा जग सारे में,
रहता खड़े भगत के कॉल,
ओ मने पाछे जान पती,
बाला जी मने पाछे जान पती,
कोई तन्ने कहता राम पुजारी।।
कौशिक भगति के मा खोजा,
सुन के मगन कसुता होजा,
हो अशोक भगत के बोल,
ओ मने पाछे जान पती,
बाला जी मने पाछे जान पती,
कोई तन्ने कहता राम पुजारी।।
- एक दिल था वो भी इनके नाम कर दिया
- बालाजी बडे पावरफुल है
- मेरे बजरंगबली कैसे लंका जली
- बजरंगी लाये खबरियां राम आये नगरियां
- हनुमान ने कर दिया काम चुटकी बजाई करके
- राम नाम को ओढ़ दुशालो राम प्रभु ने ध्यवे जी
- जी कारदा मेरे बाबा मैं सालसर बस जाऊं
- एक बार चले आओ हनुमान
- हो जावेगो निहाल रे धाम सालासर चाल रे
- तुम करते हर काम हनुमत होता मेरा नाम हनुमत
Koi Tanne Kehta Ram Pujari
Koi Kahe Shiv Shankar Avtari
Tera Bhaja Jo Dar Pe Dhol
Bala Ji Mane Pashe Jan Padi
Koi Tanne Kehta Ram Pujari
Mehandipur Mein Roop Nirala
Deen Dukhi Ka Sankat Tala
O Bhoota Pe Mare Dol
Bala Ji Mane Pachhe Jan Pati
Koi Tanne Kehta Ram Pujari
Salasar Mein Virdhi Avastha
Apne Bhagat Ne Dede Rasta
Ho Tera Photo Se Anamol
Bala Ji Mane Pachhe Jan Pati
Koi Tanne Kehta Ram Pujari
Khele Pal Mein Teri Bare Mein
Sankat Phoote Dukhyara Mein
Ho Teri Bhagati Mein Na Rol
O Mane Pachhe Jan Pati
Bala Ji Mane Pachhe Jan Pati
Koi Tanne Kehata Ram Pujari
Rakhe Asura Ne Dayare Mein
Phemas Ho Raha Jag Sare Mein
Rahata Khade Bhagat Ke Kol
O Mane Pachhe Jan Pati
Bala Ji Mane Pachhe Jan Pati
Koi Tanne Kehta Ram Pujari
Kaushik Bhagati Ke Ma Khoja
Sun Ke Magan Kasuta Hoja
Ho Ashok Bhagat Ke Bol
O Mane Pachhe Jan Pati
Bala Ji Mane Pachhe Jaan Pati
Koi Tanne Kehta Ram Pujari