बालाजी थारी चाकरी मन्ने ठाकारी सी लगे से

धन दौलत की नही ज़रूरत
जब तू मेरे सागे से
बालाजी थारी चाकरी
मन्ने ठाकारी सी लगे सी।।

धन दौलत की नही ज़रूरत
जब तू मेरे सागे से
बालाजी थारी चाकरी
मन्ने ठाकारी सी लगे सी।।

बालाजी जब मैं गयी सालसर
देखा खूब नज़ारा था।।

देखा तेरा रूप सलोना
मन में खूब विचारा था।।

बना तेरा प्रेमी सा
पहचान पुरानी लागे से।।

बालाजी थारी चाकरी
मानने ठाकारी सी लगे सी।।

दुनिया की मैने करी चाकरी
पर ना कोई बात बनी।।

एक मनाऊं दूसरा रूसे
या के गेक्लया बनी।।

नही ज़रूरत मानने किसी की
मेरा मान तेरे से लागे से ।।

बालाजी थारी चाकरी
मानने ठाकरी सी लगे सी।।

देख के मेरे ठाट निराले से
सबके मन में आवे से।।

के मिल गया रे तन्ने सुनीता
जो तू इतना गावे से।।

तुलसी बोलया तेरा सुत्ता
भाग भले ही जागे से।।

बालाजी थारी चाकरी
मन्ने ठाकारी सी लगे सी।।

Dhan Daulat Ki Nahi Jaroorat
Jab Tu Mere Saage Se
Balaji Thari Chakari
Manne Thakari Si Lage Si

Singer – Sunita bagari

Dhan Daulat Ki Nahi Jaroorat
Jab Tu Mere Saage Se
Balaji Thari Chakari
Manne Thakari Si Lage Si

Balaji Jab Main Gayi Salasar
Dekha Khoob Nazara Tha

Dekha Tera Roop Salona
Man Mein Khoob Vichara Tha

Bana Tera Premi Sa
Pahchaan Purani Laage Se

Balaji Thari Chakari
Manne Thakari Si Lage Si

Duniya Ki Maine Kari Chakari
Par Naa Koi Baat Bani

Ek Manau Doosra Roose
Yaa Ke Geklya Bani

Nahi Jaroorat Manne Kisi Ki
Mera Man Tere Se Laage Se

Balaji Thari Chakari
Manne Thakari Si Lage Si

Dekh Ke Mere Thaat Nirale Se
Sabke Man Mein Aave Se

Ke Milgaya Re Tanne Sunita
Jo Tu Itna Gaave Se

Tulsi Bolya Tera Sutta
Bhaag Bhale Hi Jage Se

Balaji Thari Chakari
Manne Thakari Si Lage Si

Leave a Comment