तेरा मेरा नाता बाबा टूटन ने हो रिहा,
यो तेरा लाडला भगत रे बाबा रुठन ने हो रिहा।।
जो करा से बाबा मने ये खोट बता दे ने,
बिना आवाज की मारी से क्यों चोट बता दे ने,
यो तेरा सोट घुमा दे रे क्यों गुस्सा फुटन ने हो रेहा,
यो तेरा लाडला भगत रे बाबा रुठन ने हो रेहा।।
हरयाने में बाबा तू रह क्यों ना आवे से,
मैं कब का देखू बाट क्यों न दर्श दिखावे से,
ना तू भोग लगावे रे दिल मेरा टूटन ने हो रेहा,
यो तेरा लाडला भगत रे बाबा रुठन ने हो रेहा।।
विकास जानी बाबा तेरे भजन बना रेहा से,
राथोड़ रविंदर ने दे दर्शन दर पे आ रह से,
रामसे में बुला रेहा से ये मोका छुट्टन ने हो रेहा,
यो तेरा लाडला भगत रे बाबा रुठन ने हो रेहा।।
- राम जी के काज बनाये हनुमाना
- महावीर अलबेला अकेला मेरा महावीर अलबेला
- चांदपुर बजरंग बलि के चलो रे आगना
- सियाराम की जय जय बोले हनुमत सीना तान के
- मेहंदीपुर दरबार की शोभा न्यारी है
- लहर-लहर लहराये रे झंडा बजरंग बली का
- जय हो जय तो तुम्हारी जी बजरंगबली
- दुनिया मे देव हजारो हैं बजरंग बली का क्या कहना
- मेरे बाबा बजरंगी नी मै तेरे रंग रंगी
Tera Mera Nata Baba Tutan Ne Ho Riha
Yo Tera Ladala Bhagat Re Baba Ruthan Ne Ho Riha
Jo Kara Se Baba Mane Ye Khot Bata De Ne
Bina Avaj Ki Mari Se Kyon Chot Bata De Ne
Yo Tera Sot Ghuma De Re Kyon Gussa Phutan Ne Ho Reha
Yo Tera Ladala Bhagat Re Baba Ruthan Ne Ho Riha
Harayane Mein Baba Tu Rah Kyon Na Ave Se
Main Kab Ka Dekhu Bat Kyon Na Darsh Dikhave Se
Na Tu Bhog Lagave Re Dil Mera Tutan Ne Ho Reha
Yo Tera Ladala Bhagat Re Baba Ruthan Ne Ho Riha
Vikas Jani Baba Tere Bhajan Bana Reha Se
Rathod Ravindar Ne De Darshan Dar Pe A Rah Se
Ramase Mein Bula Reha Se Ye Moka Chhuttan Ne Ho Reha
Yo Tera Ladala Bhagat Re Baba Ruthan Ne Ho Riha