बाबा जान बचाले हो
मेरे चारो और अंधेरा ।।
बाबा जान बचाले हो
मेरे चारो और अंधेरा है ।।
बड़े घरा की बेटू सू
कैसे घर में ब्याही।।
सुसरा मेरा यू बोले
बहू कुलक्षनि आई।।
बाबा जान बचाले हो
मेरे चारो और अंधेरा।।
बलमा मेरा दारू पीक
दीते फाड़ बितावे।।
नंदन भूंदे मेरे
उपर हुकाँ चलावे ।।
बाबा जान बचाले हो
मेरे चारो और अंधेरा।।
सास ने मेरे हाथ पकड़ के
घर के बाहर करदी।।
हो म्हरी देवर ने बाबा
सारी पसली दुखे।।
बाबा जान बचाले हो
मेरे चारो और अंधेरा।।
नन्ही से या जान पड़े
मेरे कोख में कीट ले जाऊं।।
राज मेहर ने साद बुद्धि
ना तो मैं मार जाऊं।।
बाबा जान बचाले हो
मेरे चारो और अंधेरा।।
- शिव के बने अवतारी रे मेरे बालाजी पावर फुल
- पवन पुत्र बजरंगी पी के राम नाम का प्याला
- भर दो झोली बजरंगबली मेरी
- ये वादा तेरे हनुमान का
- हनुमान मेरी नैया उस पार लगा देना
- मुझे दरशन दे हनुमान तेरे द्वार पे अलख जगाई है
Watch Bhajan Music Video
Baba Jaan Bachale Ho
Mere Charo Aur Andhera
Baba Jaan Bachale Ho
Mere Charo Aur Andhera
Bade Ghara Ki Betu Su
Kaise Ghar Mein Bhyahi
Susra Mera Yu Bole
Bahu Kulakshani Aayi
Baba Jaan Bachale Ho
Mere Charo Aur Andhera
Balma Mera Daru Peeke
Deete Fad Bithave
Nandan Bhunde Mere
Upar Hukam Chalave
Baba Jaan Bachale Ho
Mere Charo Aur Andhera
Saas Ne Mere Hath Pakad Ke
Ghar Ke Bahar Kardi
Ho Mhari Devar Ne Baba
Saari pasali Dukhe
Baba Jaan Bachale Ho
Mere Charo Aur Andhera
Nanhhi Se Yaa Jaan Pade
Mere Kokh Mein Kit Le Jau
Raj Mehar Ne Sad Buddhi
Naa To Main Mar Jau
Baba Jaan Bachale Ho
Mere Charo Aur Andhera