You are currently viewing आज गुरु आविया रे मन में उठे हिलोर भजन लिरिक्स

आज गुरु आविया रे मन में उठे हिलोर भजन लिरिक्स

आज गुरु आविया रे मन में उठे हिलोर भजन, aaj guru aaviya re satguru ke bhajan in hindi lyrics

आज गुरु आविया जी म्हारे

आज गुरु आविया जी म्हारे ,
हिवड़े उठी रे हिलोर।
हिवड़े उठी रे हिलोर म्हारे ,
मनडे उठी रे हिलोर।

गुरु आवन की ऐसी लागी ,
जैसे चंद्र चकोर।
चरण कमल में सुरता लागी ,
ज्यू पतंग संग डोर।
आज गुरु आविया जी म्हारे ,
हिवड़े उठी रे हिलोर।

सबद सुण्या गुरुदेव का ,
डर गया पांचो चोर।
घोर अंधेरो दूर होयो है ,
रैण गई भई भोर।
आज गुरु आविया जी म्हारे ,
हिवड़े उठी रे हिलोर।

अब कछु धोखा ना रहा ,
नाच उठा मन मोर।
सूरत सुहागण निरखण लागी ,
अपने पिया की ओर।
आज गुरु आविया जी म्हारे ,
हिवड़े उठी रे हिलोर।

भीखदास गुरु पूरा मिलिया ,
कुकर्म दीना तोड़।
दास मलूक चरण में लोटे ,
सुख में जिव झकोर।
आज गुरु आविया जी म्हारे ,
हिवड़े उठी रे हिलोर।

satguru ke bhajan in hindi lyrics

aaj guru aaviya re

aaj guru aaviya ji mhane,
hivde uthi re hilor.
hivde uthi re hilor mhare,
mande uthi re hilor.

guru aavan ki aisi laagi,
jaise chandra chakor.
charan kamal me surta laagi,
jyu patang sang dor.
aaj guru aaviya ji mhane,
hivde uthi re hilor.

sabad sunya gurudev ka,
dar gaya pancho chor.
ghor andhero dur hoyo hai,
rain gai bhai bhor.
aaj guru aaviya ji mhane,
hivde uthi re hilor.

ab kachhu dhokha na raha,
nach utha man mor.
surat suhagan nirakhan lagi,
apne piya ki or.
aaj guru aaviya ji mhane,
hivde uthi re hilor.

bhikhdas guru pura miliya,
kukaram dina tod.
das maluk charan me lote,
sukh me jiv jhokor .
aaj guru aaviya ji mhane,
hivde uthi re hilor.

गुरु जी भजन लिरिक्स इन हिंदी bhajan lyrics in hindi

आज गुरु आविया जी म्हारे ,हिवड़े उठी रे हिलोर।
दास मलूक चरण में लोटे ,सुख में जिव झकोर।

shankar ji thawla ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == आज गुरु आविया जी म्हारे
Bhajan Singer/गायक = शंकर जी थांवला
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Reply