इंदर राजा म्हारी अर्जी साम्भलो जी भजन, inder raja mari arji sambhalo baba ramdevji Ke bhajan lyrics in hindi
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी ,
आप आया सबरा कारज सरे रे।
गाया वाली बेल पधारो पीर रामा जी।
ज्येठ महीने पवन घणो गाजे जी,
पड़े रे तावड़ो भोम तपे रे।
सात सायरियो रा नीर सुखोना जी,
नव खंड में झनकार पड़े रे।
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी।
आषाढ़ महीने अलख धारी आया जी,
करषा हुया उबा खरे मते रे।
धोरे धोरे मोट बाजरी जी,
गेले गेले ज्वार खडेे रे।
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी।
सावन महीना में घेरो घेरो गाजे जी,
सूखा सरवर फेर भरे रे।
दादुर मोर पपैया बोले जी,
आठो पोर आवाज करे रे।
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी।
भाद्रवे में घनी कर आवो जी,
मूसलाधार मेह बरसे रे।
नदी नाला बेडा बेर सौगुणा जी,
गाया ऊबी घास चरे रे।
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी।
आषोज महीने पीरा अम्रत मेहुडा हो जी,
अमी रे फुआरो री चाट पडे रे।
सीप रे सायरीयो मे मोतीडा नीपजे हो जी,
समुन्द्र जाये सगाल करे रे।
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी।
काती रे महीने पीरा लोह लावनी हो जी,
आये शतक उपर हाथ धरे रे।
अन धन हुआ पीरजी सौगुणा हो जी,
कण सु मारा कोठार भरे रे।
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी।
हरजी आज रामा पीर पधारिया जी,
लीले चढने बाबो हिस करे रे।
हरी शरणे भाटी हरजी यू बोले जी,
भव तपीया भगवान मिले रे।
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी।
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी।
आप आया सबरा कारज सरे रे ,
गाया वाली बेल पधारो पीर रामा जी।
- क्यों बन रहा तू जीव भिखारी भजन लिरिक्स
- साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा भजन लिरिक्स
- साधु भाई गुरुगम पेड़ो न्यारो भजन लिरिक्स
- साधु भाई मरियो मौज करे रे भजन लिरिक्स
- यह जग दूषित काहे दिठा भजन लिरिक्स
- नर क्या करता क्या करता भजन लिरिक्स
- सतगुरु तारणहार मुगत के दाता भजन लिरिक्स
- माने दर्शन दो महावीर पवन सूत अंजनी के लाला भजन लिरिक्स
baba ramdevji Ke bhajan lyrics in hindi
inder raja mari arji sambhalo
jyeth mahine pavan ghano gaje ji,
pade re tawado bhom tape re.
sat sayriyo ra nir sukhona ji,
nav khand me jhankar pade re.
indar raja mari arji sambhalo ji.
aashad mahine alakh dhari aaya ji,
karsha huya uba khare mate re.
dhore dhore mot bajri ji,
gele gele jwar khade re.
indar raja mari arji sambhalo ji.
savan mahina me ghero ghero gaje ji,
sukha sarvar fer bhare re.
dadur mor papaiya bole ji,
aatho por aavaj kare re.
indar raja mari arji sambhalo ji.
bhadeve me ghani kar aavo ji,
musladhar meh barse re.
nadi nala beda ber soguna ji,
gaya ubi ghas chare re.
indar raja mari arji sambhalo ji.
asoj mahine pira amrut mehuda ho ji,
ami re fuaro ri chat pade re.
sip re sayriyo me motida nipaje ho ji,
samundr jaye sagal kare re.
indar raja mari arji sambhalo ji.
kati re mahine pira loh lavni ho ji,
aaye shatak upar hath dhare re.
an dhan hua pirji soguna ho ji,
kan su mara kothar bhare re.
indar raja mari arji sambhalo ji.
harji aaj rama pir padhariya ji,
lile chadne babo his kare re.
hari sharane bhati harji bole ji,
bhav tapiya bhagwan mile re.
indar raja mari arji sambhalo ji.
jyeth mahine pavan ghano gaje ji,
pade re tawado bhom tape re.
sat sayriyo ra nir sukhona ji,
nav khand me jhankar pade re.
indar raja mari arji sambhalo ji.
रामदेव बाबा भजन in hindi lyrics
इंद्र राजा मारी अर्ज साम्भलो जी ,
आप आया सबरा कारज सरे रे।
prakash mali rajasthani bhajan
Bhajan / Geet(भजन ) == इंदर राजा म्हारी अर्ज साम्भलो जी
Bhajan Singer/गायक = प्रकाश माली
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics