काछबो ने काछबी रेता रे जल में भजन kachbo ne kachbi bhajan, prakash mali bhajan
काछबो ने काछबी रेता रे जल
अरे काछबो ने काछबी रेता रे जल में
लेता हरी रो नाम।
भक्ति कारण बाहर आया।
किना संतो ने प्रणाम।
संतो रे चरने पड़िया जी।
जटक जोली में धरिया जी।
तड़प मत काछबकुडी ओ।
सांवरिया री लीला रूडी ओ।
भक्ति रो भेद ने पायो जी।
सांवरो लेट आयो जी।
पकड़ संतो हांड़ी माय धारिया,
तले रे लगाई आग।
केवे काछबी सुन रे काछबा।
थारो हरी बतावे कटे ,
थारो सालक पानी रे।
मोत की आयी निसानी रे।
तड़प मत काछबकुडी ओ।
सांवरिया री लीला रूडी ओ।
ऊबी बळु रे आडी बळु रे ,
मिल गई चारु जाल।
एजे नहीं सांवरो आवियो रे ।
मारो प्राण निकल्यो जाय।
कठे थारो मोहन प्यारो रे।
मीठी मुरली वालो रे।
तड़प मत काछबकुडी ओ।
सांवरिया री लीला रूडी ओ।
बळती वे तो बैठ पीठ पर,
राखु थारो प्राण ।
निंद्रा मत कर मारे नाथ री।
राखु थारो प्राण।
हरी मारो आसी वालो रे।
जीवा ने तार हसारू रे।
तड़प मत काछबकुडी ओ।
सांवरिया री लीला रूडी ओ।
उत्तर दिशा से उठी बादळी ,
झीणी बाजे वाव।
तीन पान री उडी झोपडी ,
उडी आकाशा जाय।
घमाघम इन्दर गाजे रे ,
पानी री पोठो बाजे रे।
तड़प मत काछबकुडी ओ।
सांवरिया री लीला रूडी ओ।
काची नींद में सुते रे सांवरो ,
मोड़ी सुनी रे पुकार।
बळती अगन ने उतार दिया जी।
काछब ने किरतार
वाणी भोजो जी गावे रे ,
टीकम दा राय बतावे रे।
तड़प मत काछबकुडी ओ।
सांवरिया री लीला रूडी ओ।
- गुरु म्हारा पारस पवन पथ जीना भजन लिरिक्स
- अरे मारा मनडा बदल गया दिल ड़ा भजन लिरिक्स
- हेली मारी आयोड़ा संता का लीजिए वारणा भजन लिरिक्स
- गुरु देव कहे सुन चेला भजन लिरिक्स
- बेटा तो माचा पर पोडे दादा जावे ढान्डा मे भजन
- लागा रे बाण मारे शब्द गुरा रा भजन लिरिक्स
- रमता पधारो म्हारे आंगणे बजरंग बाला भजन लिरिक्स
kachbo ne kachbi bhajan lyrics
kachbo ne kachbi jal ma rehta
are kachbo ne kachbi reta re jal mein
leta haree ro naam.
bhakti kaaran baahar aaya.
kina santo ne pranaam.
santo re charane padiya jee.
jatak jolee mein dhariya jee.
tadap mat kaachhabakudee o.
saanvariya ree leela roodee o.
bhakti ro bhed ne paayo jee.
saanvaro let aayo jee.
pakad santo haandee maay dhaariya,
tale re lagaee aag.
keve kaachhabee sun re kaachhaba.
thaaro haree bataave kate ,
thaaro saalak paanee re.
mot kee aayee nisaanee re.
tadap mat kaachhabakudee o.
saanvariya ree leela roodee o.
oobee balu re aadee balu re ,
mil gaee chaaru jaal.
eje nahin saanvaro aaviyo re .
maaro praan nikalyo jaay.
kathe thaaro mohan pyaaro re.
meethee muralee vaalo re.
tadap mat kaachhabakudee o.
saanvariya ree leela roodee o.
balatee ve to baith peeth par,
raakhu thaaro praan .
nindra mat kar maare naath ree.
raakhu thaaro praan.
haree maaro aasee vaalo re.
jeeva ne taar hasaaroo re.
tadap mat kaachhabakudee o.
saanvariya ree leela roodee o.
kaachee neend mein sute re saanvaro ,
modee sunee re pukaar.
balatee agan ne utaar diya jee.
kaachhab ne kirataar
vaanee bhojo jee gaave re ,
teekam da raay bataave re.
tadap mat kaachhabakudee o.
saanvariya ree leela roodee o.
kachbo ne kachbi bhajan Hindi Lyrics, Rajasthani Lyrics
काछबो ने काछबी रेता रे जल
अरे काछबो ने काछबी रेता रे जल लेता हरी रो नाम।
भक्ति कारण बाहर आया। किना संतो ने प्रणाम।
संतो रे चरने पड़िया जी। जटक जोली में धरिया जी।
तड़प मत काछबकुडी ओ। सांवरिया री लीला रूडी ओ।
भक्ति रो भेद ने पायो जी। सांवरो लेट आयो जी।
पकड़ संतो हांड़ी माय धारिया, तले रे लगाई आग।
केवे काछबी सुन रे काछबा। थारो हरी बतावे कटे ,
थारो सालक पानी रे। मोत की आयी निसानी रे।
तड़प मत काछबकुडी ओ। सांवरिया री लीला रूडी ओ।
ऊबी बळु रे आडी बळु रे ,मिल गई चारु जाल।
एजे नहीं सांवरो आवियो रे । मारो प्राण निकल्यो जाय।
कठे थारो मोहन प्यारो रे। मीठी मुरली वालो रे।
तड़प मत काछबकुडी ओ। सांवरिया री लीला रूडी ओ।
बळती वे तो बैठ पीठ पर,राखु थारो प्राण ।
निंद्रा मत कर मारे नाथ री। राखु थारो प्राण।
हरी मारो आसी वालो रे। जीवा ने तार हसारू रे।
तड़प मत काछबकुडी ओ। सांवरिया री लीला रूडी ओ।
काची नींद में सुते रे सांवरो ,मोड़ी सुनी रे पुकार।
बळती अगन ने उतार दिया जी। काछब ने किरतार
वाणी भोजो जी गावे रे ,टीकम दा राय बतावे रे।
तड़प मत काछबकुडी ओ। सांवरिया री लीला रूडी ओ।
prakash mali ka bhajan video
Bhajan / Geet(भजन ) == काछबो ने काछबी
Bhajan Singer/गायक = प्रकाश माली
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics