You are currently viewing कोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति में भजन लिरिक्स

कोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति में भजन लिरिक्स

koni sukh payo rama thari bhakti me bhajan gopal das vaishnav bhajan कोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति में

सांवरिया जी भजन

ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो,
रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा ,
थारी भक्ति में। ….

मित्र सुदामा मित्र तुम्हारे ,
मांग मांग अन्न खायो,
मेरे रामा। …. २
हरिचंद संग बानी राजा ,
वाने तो नीच घर नीर तो भरायो
रामा थारी भक्ति में…
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो,
रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा ,
थारी भक्ति में। ….

संत रूप धर के प्रभु जी,
मोरध्वज द्वारे आया ,
मेरे प्रभु जी। २
एक भूखा सिंह के खातिर,
औजी रतन कवर ने राजा ,
रानी से चुरायो ,
रामा थारी भक्ति में..
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो,
रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा ,
थारी भक्ति में। ….

बावन रूप धर के प्रभु जी,
बलि के द्वारे आये। २
तीन पावंडा धरती नापी ,
राजा बलि ने प्रभु जी ,
पाताल पठायो ,
रामा थारी भक्ति में…..
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो,
रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा ,
थारी भक्ति में। ….

तुलसी दास आसा रघुवर की,
हरस हरस गुण ,
गायो मेरे रामा। २
अपने भक्त को दुःख देवे प्रभु जी ,
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो,
रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा ,
थारी भक्ति में। ….

ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो,
रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा ,
थारी भक्ति में। ….

O prabhu ji koni sukh payo rama thari bhakti me rajasthni hindi lyrics

sanvariya ji bhajan

o prabhu jee konee sukh paayo,

raama thaaree bhakti mein. 2

aujee thaaree bhakti mein raama ,

thaaree bhakti mein. ….

mitr sudaama mitr tumhaare ,

maang maang ann khaayo,

mere raama. …. 2

harichand sang baanee raaja ,

vaane to neech ghar neer to bharaayo

raama thaaree bhakti mein…

o prabhu jee konee sukh paayo,

raama thaaree bhakti mein. 2

aujee thaaree bhakti mein raama ,

thaaree bhakti mein. ….

sant roop dhar ke prabhu jee,

moradhvaj dvaare aaya ,

mere prabhu jee. 2

ek bhookha sinh ke khaatir,

aujee ratan kavar ne raaja ,

raanee se churaayo ,

raama thaaree bhakti mein..

o prabhu jee konee sukh paayo,

raama thaaree bhakti mein. 2

aujee thaaree bhakti mein raama ,

thaaree bhakti mein. ….

baavan roop dhar ke prabhu jee,

bali ke dvaare aaye. 2

teen paavanda dharatee naapee ,

raaja bali ne prabhu jee ,

paataal pathaayo ,

raama thaaree bhakti mein…..

o prabhu jee konee sukh paayo,

raama thaaree bhakti mein. 2

aujee thaaree bhakti mein raama ,

thaaree bhakti mein. ….

tulasee daas ya ,

saar raghuvar kee,

haras haras gun ,

gaayo mere raama. 2

apane bhakt ko duhkh deve prabhu jee ,

o prabhu jee konee sukh paayo,

raama thaaree bhakti mein. 2

aujee thaaree bhakti mein raama ,

thaaree bhakti mein. ….

o prabhu jee konee sukh paayo,

raama thaaree bhakti mein. 2

aujee thaaree bhakti mein raama ,

thaaree bhakti mein। ….

O prabhu ji koni sukh payo rama thari bhakti me rajasthni hindi lyrics

सांवरिया जी भजन

ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा थारी भक्ति में। ….

मित्र सुदामा मित्र तुम्हारे ,
मांग मांग अन्न खायो, मेरे रामा। …. २
हरिचंद संग बानी राजा ,
वाने तो नीच घर नीर तो भरायो
रामा थारी भक्ति में…
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा थारी भक्ति में। ….

संत रूप धर के प्रभु जी,
मोरध्वज द्वारे आया ,मेरे प्रभु जी। २
एक भूखा सिंह के खातिर,
औजी रतन कवर ने राजा ,
रानी से चुरायो रामा थारी भक्ति में..
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा थारी भक्ति में। ….

बावन रूप धर के प्रभु जी,
बलि के द्वारे आये। २
तीन पावंडा धरती नापी ,
राजा बलि ने प्रभु जी ,
पाताल पठायो रामा थारी भक्ति में…..
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा थारी भक्ति में। ….

तुलसी दास या सार रघुवर की,
हरस हरस गुण गायो मेरे रामा। २
अपने भक्त को दुःख देवे प्रभु जी ,
जैसे सोना ने प्रभु जी सोनिडो तपावे।
रामा थारी भक्ति में। ..
ओ प्रभु जी कोनी सुख पायो रामा थारी भक्ति में। २
औजी थारी भक्ति में रामा थारी भक्ति में। ….

gopal das vaishnav ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == कोनी सुख पायो रामा
Bhajan Singer/गायक = गोपाल दास वैष्णव
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Reply