You are currently viewing गुरु दाता मारो अब करो जन्म सुधारो भजन लिरिक्स

गुरु दाता मारो अब करो जन्म सुधारो भजन लिरिक्स

गुरु दाता मारो अब करो जन्म सुधारो भजन लिरिक्स
guru ji maro janam sudharo mahendra singh bhajan

अब परो जन्म सुधारो

में कोनी भूलूला गुण थारो वो ,
गुरा सा मारो अब ,
परो जनम सुधारो।

लख चौरासी में गणो दुःख पायो ,
में धर धर पशु अवतारों।
धुप छाव मतो सही गणेरी ,
मारो दुःख परो जितवारो।
गुरा सा मारो। …..

गुरु बिना सहाय करे कुण जीव री ,
फिरत फिरो हजारो।
बैकुण्ठा सु पाछा भेजिया ,
नारद सुखदेव प्यारो।
गुरा सा मारो। …..

गुरु बिना ज्ञानी ध्यान सब झूठो ,
झूठो जी जग संसारो।
पति बिना नारी किसोपती पावे ,
विधवा को केडो सिंगारो।
गुरा सा मारो। …..

राम मिलन री राह बताओ ,
में तो जी भरम अतारो।
आप गुरासा मारो पर उपकारी ,
मारो अवगुण परो छिनवावो।
गुरा सा मारो। …..

बार बार मारी आई विनती ,
थे अजी सुनो पुकारो।
दास केवण पर कृपा कीज्यो ,
मारे सिर पर पिंजरों डालो।
गुरा सा मारो। …..

में कोनी भूलूला गुण थारो वो ,
गुरा सा मारो अब ,
परो जनम सुधारो।

Guru sa maro ab paro janam sudharo Bhajan English Lyrics

Me Koni Bhulu Gun Tharo

mein konee bhooloola gun thaaro vo ,
gura sa maaro ab ,
paro janam sudhaaro.

lakh chauraasee mein gano duhkh paayo ,
mein dhar dhar pashu avataaron.
dhup chhaav mato sahee ganeree ,
maaro duhkh paro jitavaaro.
gura sa maaro. …..

guru bina sahaay kare kun jeev ree ,
phirat phiro hajaaro.
baikuntha su paachha bhejiya ,
naarad sukhadev pyaaro.
gura sa maaro. …..

guru bina gyaanee dhyaan sab jhootho ,
jhootho jee jag sansaaro.
pati bina naaree kisopatee paave ,
vidhava ko kedo singaaro.
gura sa maaro. …..

raam milan ree raah batao ,
mein to jee bharam ataaro.
aap guraasa maaro par upakaaree ,
maaro avagun paro chhinavaavo.
gura sa maaro. …..

baar baar maaree aaee vinatee ,
the ajee suno pukaaro.
daas kevan par krpa keejyo ,
maare sir par pinjaron daalo.
gura sa maaro. …..

mein konee bhooloola gun thaaro vo ,
gura sa maaro ab ,
paro janam sudhaaro.

Hindi Lyrics गुरा सा मारो अब परो जनम सुधारो

अब परो जन्म सुधारो

में कोनी भूलूला गुण थारो वो ,
गुरा सा मारो अब ,परो जनम सुधारो।

लख चौरासी में गणो दुःख पायो ,में धर धर पशु अवतारों।
धुप छाव मतो सही गणेरी ,मारो दुःख परो जितवारो।
गुरा सा मारो। …..

गुरु बिना सहाय करे कुण जीव री ,फिरत फिरो हजारो।
बैकुण्ठा सु पाछा भेजिया ,नारद सुखदेव प्यारो।
गुरा सा मारो। …..

गुरु बिना ज्ञानी ध्यान सब झूठो ,झूठो जी जग संसारो।
पति बिना नारी किसोपती पावे ,विधवा को केडो सिंगारो।
गुरा सा मारो। …..

राम मिलन री राह बताओ ,में तो जी भरम अतारो।
आप गुरासा मारो पर उपकारी ,मारो अवगुण परो छिनवावो।
गुरा सा मारो। …..

बार बार मारी आई विनती ,थे अजी सुनो पुकारो।
दास केवण पर कृपा कीज्यो ,मारे सिर पर पिंजरों डालो।
गुरा सा मारो। …..

में कोनी भूलूला गुण थारो वो ,
गुरा सा मारो अब ,परो जनम सुधारो।

गुरा सा मारो अब परो जनम सुधारो Bhajan Lyrics

Bhajan / Geet(भजन ) == अब परो जन्म सुधारो
Bhajan Singer/गायक = महेंद्र सिंह राठौर
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Reply