चादर झीनी राम झीनी भजन chadar jhini ram jhini bhajan सतगुरु भजन इन हिंदी pawan ji sahal bhajan
चादर झीणी राम झीणी
चादर झीणी राम झीणी ,
या तो सदा राम रस भीणी।
मेरे सतगुरु ने रंग झीणी ,
चादर झीणी राम झीणी
अष्ट कमल पर चरखो चाले,
पाँच तंत की पूणी।
नौ दस मास बणताँ लागे ,
सतगुरु ने रंग दीनी।
चादर झीणी राम झीणी।
मेरे सतगुरु ….
जद मेरी चादर बण घर आवे ,
रंग रेजा ने दीनी।
ऐसा रंग रंगा रंगरेजा ,
लाल लाल कर दीनी।
चादर झीणी राम झीणी।
मेरे सतगुरु ….
मोह माया को मैल निकाल्या ,
गहरी निर्मल कीनी।
प्रेमप्रीत को रंग लगाक र,
सतगुरु वाँ रंग दीनी।
चादर झीणी राम झीणी।
मेरे सतगुरु ….
ध्रुव प्रहलाद सुदामा ने ओढ़ी ,
सुखदेव ने निर्मल कीनी।
दास कबीर ने ऐसी ओढ़ी ,
ज्यू की ज्यू धर दीनी।
चादर झीणी राम झीणी।
मेरे सतगुरु ….
- वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी भजन लिरिक्स
- डस गयो कालो रे कंवर रोहिताश ने भजन लिरिक्स
- इन दुनिया में मां बाप भगवान कहिजे भजन लिरिक्स
- जिसको नहीं है बोध गुरु ज्ञान क्या करें भजन लिरिक्स
satguru bhajan lyrics in hindi
chadar jhini ram jhin
chaadar jheenee raam jheenee ,
ya to sada raam ras bheenee.
mere sataguru ne rang jheenee ,
chaadar jheenee raam jheenee
asht kamal par charakho chaale,
paanch tant kee poonee.
nau das maas banataan laage ,
sataguru ne rang deenee.
chaadar jheenee raam jheenee.
mere sataguru ….
jad meree chaadar ban ghar aave ,
rang reja ne deenee.
aisa rang ranga rangareja ,
laal laal kar deenee.
chaadar jheenee raam jheenee.
mere sataguru ….
moh maaya ko mail nikaalya ,
gaharee nirmal keenee.
premapreet ko rang lagaak ra,
sataguru vaan rang deenee.
chaadar jheenee raam jheenee.
mere sataguru ….
dhruv prahalaad sudaama ne odhee ,
sukhadev ne nirmal keenee.
daas kabeer ne aisee odhee ,
jyoo kee jyoo dhar deenee.
chaadar jheenee raam jheenee.
mere sataguru ….
- मेरे लाडले गणेश प्यारे प्यारे लिरिक्स
- जग में नींद नी लेवे नौ जना भजन लिरिक्स
- हरि गुण गायले रे जब तक सुखी शरीर भजन लिरिक्स
- राम दूत हनुमान भरोसा भारी है भजन लिरिक्स
सतगुरु भजन इन हिंदी lyrics
चादर झीनी राम झीनी
चादर झीणी राम झीणी ,या तो सदा राम रस भीणी।
मेरे सतगुरु ने रंग झीणी ,चादर झीणी राम झीणी
अष्ट कमल पर चरखो चाले, पाँच तंत की पूणी।
नौ दस मास बणताँ लागे , सतगुरु ने रंग दीनी।
चादर झीणी राम झीणी। मेरे सतगुरु ….
जद मेरी चादर बण घर आवे , रंग रेजा ने दीनी।
ऐसा रंग रंगा रंगरेजा ,लाल लाल कर दीनी।
चादर झीणी राम झीणी। मेरे सतगुरु ….
मोह माया को मैल निकाल्या , गहरी निर्मल कीनी।
प्रेमप्रीत को रंग लगाक र,सतगुरु वाँ रंग दीनी।
चादर झीणी राम झीणी। मेरे सतगुरु ….
ध्रुव प्रहलाद सुदामा ने ओढ़ी , सुखदेव ने निर्मल कीनी।
दास कबीर ने ऐसी ओढ़ी , ज्यू की ज्यू धर दीनी।
चादर झीणी राम झीणी। मेरे सतगुरु ….
pawan ji sahal ke bhajan video
Bhajan / Geet(भजन ) == चादर झीणी राम झीणी
Bhajan Singer/गायक = पवन जी सहल
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics