जग में नींद नी लेवे नौ जना, jag me nind nahi leve no jana desi marwadi chetawani bhajan
जग में नींद ने लेवे 9 जणा
भाई सुण ज्यो ध्यान लगाए ,
जग में नींद ने लेवे 9 जणा।
बीरा पहलो नर वोही जाण ,
ज्यां घर बेटी कुवारी घर आंगणा।
भाई सुण ज्यो ध्यान लगाए ,
जग में नींद ने लेवे 9 जणा।
बीरा दूजो नर वोही जाण ,
ज्यां रे माथे करजा गणा।
भाई सुण ज्यो ध्यान लगाए ,
जग में नींद ने लेवे 9 जणा।
बीरा तीजो नर वोही जाण ,
ज्याके घर में धन गणा।
भाई सुण ज्यो ध्यान लगाए ,
जग में नींद ने लेवे 9 जणा।
बीरा चोथो चुकली खोर ,
ज्यारे रात दिन रेवे छीझणा।
भाई सुण ज्यो ध्यान लगाए ,
जग में नींद ने लेवे 9 जणा।
बीरा पांचो नर वोहो जाण ,
ज्याके बेरी दुश्मन होवे गणा।
भाई सुण ज्यो ध्यान लगाए ,
जग में नींद ने लेवे 9 जणा।
बीरा छट्ठो नर वोहो जाण ,
ज्याके तन मन माय रोग गणा।
भाई सुण ज्यो ध्यान लगाए ,
जग में नींद ने लेवे 9 जणा।
बीरा सातवो जोग जाण ,
मोजीडो रेवे धुनि तापणा।
भाई सुण ज्यो ध्यान लगाए ,
जग में नींद ने लेवे 9 जणा।
बीरा आठवो चतुर सुजाण ,
समझे और समझावणा।
भाई सुण ज्यो ध्यान लगाए ,
जग में नींद ने लेवे 9 जणा।
बीरा नव्वो नर वोही जाण ,
पर नारिया पर रिजणा।
भाई सुण ज्यो ध्यान लगाए ,
जग में नींद ने लेवे 9 जणा।
- फकीरी रण में हो होशियार भजन लिरिक्स
- फकीरी शूरा ने गम होय भजन लिरिक्स
- घणा दिन सो लियो रे जाग मुसाफिर जाग भजन लिरिक्स
- धर्म को डर नहीं दुनिया रे माई भजन लिरिक्स
- सतगुरु आया पावणा परमेश्वर आया पावणा भजन लिरिक्स
- गुरु बिन घोर अंधेरा रे संतो लिरिक्स
- एक डोली चली एक अर्थी चली भजन लिरिक्स
desi marwadi chetawani bhajan hindi lyrics
jag me nind nahi leve no jana
bhaee sun jyo dhyaan lagae ,
jag mein neend ne leve 9 jana.
beera pahalo nar vohee jaan ,
jyan ghar beti kuvaari ghar aangana.
bhaee sun jyo dhyaan lagae ,
jag mein neend ne leve 9 jana.
beera doojo nar vohee jaan ,
jyaan re maathe karaja gana.
bhaee sun jyo dhyaan lagae ,
jag mein neend ne leve 9 jana.
beera teejo nar vohee jaan ,
jyaake ghar mein dhan gana.
bhaee sun jyo dhyaan lagae ,
jag mein neend ne leve 9 jana.
beera chotho chukalee khor ,
jyaare raat din reve chheejhana.
bhaee sun jyo dhyaan lagae ,
jag mein neend ne leve 9 jana.
beera paancho nar voho jaan ,
jyaake beree dushman hove gana.
bhaee sun jyo dhyaan lagae ,
jag mein neend ne leve 9 jana.
beera chhattho nar voho jaan ,
jyaake tan man maay rog gana.
bhaee sun jyo dhyaan lagae ,
jag mein neend ne leve 9 jana.
beera saatavo jog jaan ,
mojeedo reve dhuni taapana.
bhaee sun jyo dhyaan lagae ,
jag mein neend ne leve 9 jana.
beera aathavo chatur sujaan ,
samajhe aur samajhaavana.
bhaee sun jyo dhyaan lagae ,
jag mein neend ne leve 9 jana.
beera navvo nar vohee jaan ,
par naariya par rijana.
bhaee sun jyo dhyaan lagae ,
jag mein neend ne leve 9 jana.
राजस्थानी चेतावनी भजन लिरिक्स hindi
जग में नींद नी लेवे नौ जना
बीरा पहलो नर वोही जाण ,ज्यां घर बेटी कुवारी घर आंगणा।
भाई सुण ज्यो ध्यान लगाए ,जग में नींद ने लेवे 9 जणा।
रामकुमार मालुनी के भजन वीडियो
Bhajan / Geet(भजन ) == जग में नींद न लेवे नो जणा
Bhajan Singer/गायक = रामकुमार मालुणी
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics