थारी लंका सुनी होगी रे कटे गयो मारो कंठ भजन लिरिक्स
thari lanka suni hogi re anwar chacha ke bhajan hindi lyrics
थारी लंका सुनी होगी रे
थारी लंका सुनी हो गई ,
कठे परो ग्यो कन्थ। २।
कथे परो ग्यो कन्थ ,
मारा पीव बड़ा बलवंत।
थारी लंका। ….
सोना में सुगंध भर दूंगा ,
धुआँ अंगनि से बंद कर दूंगा।
सीडी बनाऊ नभ के ऊपर ,
ने उचो काडू पंख।
थारे मन की मन रह गई ,
कठे परो ग्यो कन्थ।
थारी लंका। ….
सोना का थारे कोट कांगरा ,
बणिया कई लाख लाख रा।
या पे कूद रिया रीछ बांदरा ,
तू धरती पे पोडंक।
थारी गजा एंकर ले गई।
कठे परो ग्यो कन्थ।
थारी लंका। ….
सात समुन्द्र और नो खाई ,
कुम्भकर्ण बलवंता भाई।
मेघनाथ का पुत्र कहाई ,
सब को आग्यो अंत।
थारी किस्मत जोलो खागई ,
कठे परो ग्यो कन्थ।
थारी लंका। ….
सिया चुरा कर तू लाया ,
लंका का राज विभीषण पाया।
कहे मोहन तुझे मार गिराया ,
मारो ऐसो है भगवंत।
थारी उल्टी गंगा बह गई ,
कठे परो ग्यो कन्थ।
थारी लंका। ….
थारी लंका सुनी हो गई ,
कठे परो ग्यो कन्थ। २।
कथे परो ग्यो कन्थ ,
मारा पीव बड़ा बलवंत।
थारी लंका। ….
- तेजाजी परणिजे रे धोल्यो जाट परणिजे भजन लिरिक्स
- कटे घड़ायो गजरो कटे घडायो बाजू भजन लिरिक्स, Kathe Gadayo Gajro Bhajan Lyrics
- चाल चाल मारी नानी बाई भजन लिरिक्स Chal Chal Mari Nani Bai Bhajan Lyrics
- चेला-वही-चीज-लाना-रे-गुरु-न-2
- ओ थारी बोली पे मर जाऊ मारा सावंरिया राजस्थानी भजन लिरिक्स (हिन्दी)
- सुता रेवो तो जागो नींद सु बाबो थोरे घरे आया हो भजन लिरिक्स (हिन्दी)
- बाबा बेगो बेगो आजा रे कांवड़ शिव भजन लिरिक्स (हिन्दी)
Bhajan Thari Lanka Suni Hogi Re English Lyrics
Thari Lanka Suni Hogi re
thaaree lanka sunee ho gaee ,
kathe paro gyo kanth. 2.
kathe paro gyo kanth ,
maara peev bada balavant.
thaaree lanka. ….
sona mein sugandh bhar doonga ,
dhuaan angani se band kar doonga.
seedee banaoo nabh ke oopar ,
ne ucho kaadoo pankh.
thaare man kee man rah gaee ,
kathe paro gyo kanth.
thaaree lanka. ….
sona ka thaare kot kaangara ,
baniya kaee laakh laakh ra.
ya pe kood riya reechh baandara ,
too dharatee pe podank.
thaaree gaja enkar le gaee.
kathe paro gyo kanth.
thaaree lanka. ….
saat samundr aur no khaee ,
kumbhakarn balavanta bhaee.
meghanaath ka putr kahaee ,
sab ko aagyo ant.
thaaree kismat jolo khaagee ,
kathe paro gyo kanth.
thaaree lanka. ….
siya chura kar too laaya ,
lanka ka raaj vibheeshan paaya.
kahe mohan tujhe maar giraaya ,
maaro aiso hai bhagavant.
thaaree ultee ganga bah gaee ,
kathe paro gyo kanth.
thaaree lanka. ….
thaaree lanka sunee ho gaee ,
kathe paro gyo kanth. 2.
kathe paro gyo kanth ,
maara peev bada balavant.
thaaree lanka. ….
थारी लंका सुनी हो गई Bhajan Hindi Lyrics
थारी लंका सुनी होगी रे
थारी लंका सुनी हो गई ,कठे परो ग्यो कन्थ। २।
कथे परो ग्यो कन्थ ,मारा पीव बड़ा बलवंत।
थारी लंका। ….
सोना में सुगंध भर दूंगा ,धुआँ अंगनि से बंद कर दूंगा।
सीडी बनाऊ नभ के ऊपर ,ने उचो काडू पंख।
थारे मन की मन रह गई ,कठे परो ग्यो कन्थ।
थारी लंका। ….
सोना का थारे कोट कांगरा ,बणिया कई लाख लाख रा।
या पे कूद रिया रीछ बांदरा ,तू धरती पे पोडंक।
थारी गजा एंकर ले गई। कठे परो ग्यो कन्थ।
थारी लंका। ….
सात समुन्द्र और नो खाई ,कुम्भकर्ण बलवंता भाई।
मेघनाथ का पुत्र कहाई ,सब को आग्यो अंत।
थारी किस्मत जोलो खागई ,कठे परो ग्यो कन्थ।
थारी लंका। ….
सिया चुरा कर तू लाया ,लंका का राज विभीषण पाया।
कहे मोहन तुझे मार गिराया ,मारो ऐसो है भगवंत।
थारी उल्टी गंगा बह गई ,कठे परो ग्यो कन्थ।
थारी लंका। ….
Thari लंका सुनी हो गई ,कठे परो ग्यो कन्थ
कथे परो ग्यो कन्थ ,मारा पीव बड़ा बलवंत।
थारी लंका। ….
थारी लंका सुनी हो गई Bhajan Video
Bhajan / Geet(भजन ) == थारी लंका सुनी होगी रे
Bhajan Singer/गायक = अनवर चाचा
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics