You are currently viewing बलिहारी जाऊं मारा सतगुरु ने किया भरम सब दूर लिरिक्स

बलिहारी जाऊं मारा सतगुरु ने किया भरम सब दूर लिरिक्स

बलिहारी जाऊं मारा सतगुरु ने किया भरम सब दूर, balihari jau mhara satguru ne satguru bhajan lyrics in hindi

किया भरम सब दूर

बलिहारी जाऊं मारा सतगुरु ने,
किया भरम सब दूर।
किया भरम सब दूर मेरा,
किया भरम सब दूर।
बलिहारी जाऊं मारा सतगुरु ने,
किया भरम सब दूर।

प्याला पाया प्रेम का ,
घोल संजीवन मूल।
चढ़ी खुमारी प्रेम की रे,
मन हो गया चकनाचूर।
बलिहारी जाऊं मारा सतगुरु ने,
किया भरम सब दूर।

कुमता घटी और सुमता बढ़ी,
उर आनन्द भयो भरपूर।
राग द्वेष जगत की मेटी,
अब मन भयो मंजूर।
बलिहारी जाऊं मारा सतगुरु ने,
किया भरम सब दूर।

विमल होय प्रकाश लिखायो,
बना शशि बना सूर।
मनवो मस्त रेवे अनहद में,
सुन के आनंद तूर।
बलिहारी जाऊं मारा सतगुरु ने,
किया भरम सब दूर।

शबद सुण्या गुरुदेवजी रा,
मुख सु पड गई धूड़।
धर्मिदास को आय मिल्या,
सतगुरु श्याम हुजूर।
बलिहारी जाऊं मारा सतगुरु ने,
किया भरम सब दूर।

बलिहारी जाऊं मारा सतगुरु ने,
किया भरम सब दूर।
किया भरम सब दूर मेरा,
किया भरम सब दूर।
बलिहारी जाऊं मारा सतगुरु ने,
किया भरम सब दूर।

satguru bhajan lyrics in hindi

balihari jau mhara satguru ne

balihari jau mara satguru ne ,
kiya bharam sab dur.
kiya bharam sab dur mera,
kiya bharam sab dur .
balihari jau mara satguru ne ,
kiya bharam sab dur.

pyala paya prem ka,
ghol sanjivan mul.
chadi khumari prem ki re,
man ho gaya chakna chur.
balihari jau mara satguru ne ,
kiya bharam sab dur.

kumta ghati or sumta badhi,
ur aanand bhayo bharpur.
rag dwesh jagat ki meti,
ab man bhayo manjur.
balihari jau mara satguru ne ,
kiya bharam sab dur.

viman hoy prakash likhayo,
bana shashi bana sur.
manvo mast reve anhad me,
sun ke aanand tur.
balihari jau mara satguru ne ,
kiya bharam sab dur.

sabad sunya gurudevji ra,
mukh su pad gai dhud.
dharmidas ko aay milya,
satguru shyam hujur.
balihari jau mara satguru ne ,
kiya bharam sab dur.

balihari jau mara satguru ne ,
kiya bharam sab dur.
kiya bharam sab dur mera,
kiya bharam sab dur .
balihari jau mara satguru ne ,
kiya bharam sab dur.

गुरुदेव भजन लिरिक्स इन हिंदी bhajan lyrics in hindi

बलिहारी जाऊं मारा सतगुरु ने

chotu singh rawna ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == किया भरम सब दूर
Bhajan Singer/गायक = छोटू सिंह रावणा
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Reply