रमता पधारो म्हारे आंगणे बजरंग बाला भजन लिरिक्स
ramta padharo mhare aangan bajarang bala.bajarang bali bhajan
रमता पधारो म्हारे आंगणे
रमता पधारो म्हारे आंगणे ,
मारा बजरंग बाला।
लुल लुल जोडू दोनों हाथ।२।
माता अंजनी रा थे लाडला ,
मारा बजरंग बाला।
केसरी पिताजी रो नाम ,
माँ अंजनी रा लाला ।
रमता पधारो। ….
सेवा करी थे राजा राम री ,
मारा बजरंग बाला।
मन में बसाया सीता राम ,
माँ अंजनी रा लाला।
रमता पधारो। ….
छठ पूनम ने मंगल वार ,
ने मारा बजरंग बाला।
जनम लियो जग माय ,
वो अंजनी रा लाला।
रमता पधारो। ….
दास अशोक की या विनती ,
मारा बजरंग बाला।
भव से लगावो मने पार ,
माँ अंजनी रा लाला।
रमता पधारो। ….
रमता पधारो म्हारे आंगणे ,
मारा बजरंग बाला।
लुल लुल जोडू दोनों हाथ।२।
- सूती होती सत सेज में म्हारी हैली भजन लिरिक्स (हिन्दी)
- ॐ जय अजमल लाला रामदेवजी आरती लिरिक्स (हिन्दी)
- नगर में जोगी आया प्रकाश माली भजन लिरिक्स (हिन्दी)
- जीमो जीमो साँवरिया थे उमा लहरी भजन लिरिक्स (हिन्दी)
- फागण आयो है रंगीलो रंग डारो श्याम जी भजन लिरिक्स (हिन्दी)
- गर जोर मेरो चाले हिरे मोत्या से नजर उतार द्यु भजन लिरिक्स (हिन्दी)
- नदिया रा नीर सांवरा रोक ने बतावा भजन लिरिक्स (हिन्दी)
Ramta padharo mhara bajarang bala Bhajan English Lyrics
ramta padharo mhare aangan
ramata padhaaro mhaare aangane ,
maara bajarang baala.
lul lul jodoo donon haath.2.
maata anjanee ra the laadala ,
maara bajarang baala.
kesaree pitaajee ro naam ,
maan anjanee ra laala .
ramata padhaaro. ….
seva karee the raaja raam ree ,
maara bajarang baala.
man mein basaaya seeta raam ,
maan anjanee ra laala.
ramata padhaaro. ….
chhath poonam ne mangal vaar ,
ne maara bajarang baala.
janam liyo jag maay ,
vo anjanee ra laala.
ramata padhaaro. ….
daas ashok kee ya vinatee ,
maara bajarang baala.
bhav se lagaavo mane paar ,
maan anjanee ra laala.
ramata padhaaro. ….
ramata padhaaro mhaare aangane ,
maara bajarang baala.
lul lul jodoo donon haath.2.
रमता पधारो म्हारे आंगणे Bhajan Hindi Lyrics
रमता पधारो म्हारे आंगणे
रमता पधारो म्हारे आंगणे ,मारा बजरंग बाला।
लुल लुल जोडू दोनों हाथ।२।
माता अंजनी रा थे लाडला ,मारा बजरंग बाला।
केसरी पिताजी रो नाम ,माँ अंजनी रा लाला ।
रमता पधारो। ….
सेवा करी थे राजा राम री ,मारा बजरंग बाला।
मन में बसाया सीता राम ,माँ अंजनी रा लाला।
रमता पधारो। ….
छठ पूनम ने मंगल वार ,ने मारा बजरंग बाला।
जनम लियो जग माय ,वो अंजनी रा लाला।
रमता पधारो। ….
दास अशोक की या विनती ,मारा बजरंग बाला।
भव से लगावो मने पार ,माँ अंजनी रा लाला।
रमता पधारो। ….
रमता पधारो म्हारे आंगणे ,मारा बजरंग बाला।
लुल लुल जोडू दोनों हाथ।२।
रमता पधारो म्हारे आंगणे Bhajan Video
Bhajan / Geet(भजन ) == रमता पधारो म्हारे आंगणे
Bhajan Singer/गायक = भगवत सुथार
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics