रमता रामदेव रणुजे भले आया भजन ramta ramdev ranuje bhale aaya ramdev baba bhajan lyrics in hindi
रमता रामदेव रणुजे भले
परचा सु पीर केवाया ओ रामा,
परचा सु पीर केवाया ओ।
रमता रामदेव रणुजे भले ,
आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।
पालने आवे नी मारा ,
प्रेम गुरु पोडिया रे।
हालरिये हुलराया ओ रामा।
रमता रामदेव रणुजे भले ,
आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।
पीरजी पधारिया नी ,
आलम जाणिया रे।
नेतल रे वर पाया ओ रामा।
रमता रामदेव रणुजे भले ,
आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।
बीज ने भादरवा रो ,
जमलो जगायो रे।
रुपा रे वायक आया ओ रामा।
रमता रामदेव रणुजे भले ,
आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।
ले रे खड़क रावळ माल ,
दे जी कॉपिया ओ।
थाली में बाग़ लगायो रे रामा।
रमता रामदेव रणुजे भले ,
आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।
हरी रे शरणा में भाटी ,
हरजी यु बलिया रे।
जुगड़ा में ज्योत सवाई ओ रामा।
रमता रामदेव रणुजे भले ,
आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।
परचा सु पीर केवाया ओ रामा,
परचा सु पीर केवाया ओ।
रमता रामदेव रणुजे भले ,
आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।
- गांजो पिले रे भजन लिरिक्स
- वन चले राम रघुराई संग में सीता माई भजन
- सतगुरु जी माने प्रेम प्यालो पायो सा भजन लिरिक्स
- बेटा श्रवण पानी तो पिला भजन लिरिक्स
- जानो है नगर अंजार भजन लिरिक्स, jano nagar anjar bhajan
- मायड़ थारो वो पूत कठे लिरिक्स
- थाली भर के लाई खीचड़ो भजन लिरिक्स
- मने घोड़लियो मंगवा दे मारी मां भजन लिरिक्स
- मीरा बाई एकली खड़ी भजन लिरिक्स, Meera meera bai akali khadi bhajan
- मै हूं पूर्ण ब्रह्म अनादि भजन लिरिक्स
ramdev baba bhajan lyrics in hindi
ramta ramdev ranuje bhale
parcha su peer kewaya o rama,
parcha su peer kewaya o.
ramta ramdev ranuje bhale,
aaya ram maara peer ji.
dwarka su aaya o rama.
palne aave ni mara,
prem guru podiya re.
halriye hulraya o rama.
ramta ramdev ranuje bhale,
aaya ram maara peer ji.
dwarka su aaya o rama.
peer ji padhariya ni,
aalam janiya re.
netal re var paya o rama.
ramta ramdev ranuje bhale,
aaya ram maara peer ji.
dwarka su aaya o rama.
beej ne bhadarwa ro,
jamlo jagayo re.
rupa re vayak aaya o rama.
ramta ramdev ranuje bhale,
aaya ram maara peer ji.
dwarka su aaya o rama.
le re khadak rawal mal,
de ji kopiya o.
thali me bag lagayo re rama.
ramta ramdev ranuje bhale,
aaya ram maara peer ji.
dwarka su aaya o rama.
hari re sharana me bhati,
harji yu baliya re.
jugda me jyot sawai o rama.
ramta ramdev ranuje bhale,
aaya ram maara peer ji.
dwarka su aaya o rama.
parcha su peer kewaya o rama,
parcha su peer kewaya o.
ramta ramdev ranuje bhale,
aaya ram maara peer ji.
dwarka su aaya o rama.
रामदेव जी भजन
परचा सु पीर केवाया ओ रामा, परचा सु पीर केवाया ओ।
रमता रामदेव रणुजे भले ,आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।
shyam paliwal bhajan lyrics
Bhajan / Geet(भजन ) == रमता रामदेव रणुजे भले आया
Bhajan Singer/गायक = श्याम पालीवाल
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics