सतगुरु पारस खान है भजन लिरिक्स

सतगुरु पारस खान है भजन satguru paras khan hai bhajan lyrics satguru bhajan lyrics in hindi

सतगुरु पारस खान है

सतगुरु पारस खान है,
लोहा जुग सारा।
टूक इक पारस संग रमे,
कंचन होवे तन सारा।
ऐसो सतवादी मारो सायबो,
उपजे ब्रह्म विचारा।
सतगुरु पारस खान है।

इण सबदा में म्हारो मन बस्यो,
ठंडा नीर अथागा।
चूबकी मारी गुरु रे नाम री,
कण लाया तत सारा।
सतगुरु पारस खान है,
लोहा जुग सारा।
ऐसो सतवादी मारो सायबो।

इण रे सबदो रा सौदा करा ,
हिरा गुण भरेला।
संत मिले सोदा करे,
मूंगे मोल बिकेला।
सतगुरु पारस खान है,
लोहा जुग सारा।
ऐसो सतवादी मारो सायबो।

सीप समंद में रहत हे,
समंदर का क्या लेवे।
बूंद पड़े आसोज री,
शोभा समंदरिया ने देवे।
सतगुरु पारस खान है,
लोहा जुग सारा।
ऐसो सतवादी मारो सायबो।

सतिया सत धरम झेलना,
उतरो भव जल पारा।
शेख फरीद री विनती,
जुग जुग दास तुम्हारा।
सतगुरु पारस खान है,
लोहा जुग सारा।
ऐसो सतवादी मारो सायबो।

सतगुरु पारस खान है,
लोहा जुग सारा।
टूक इक पारस संग रमे,
कंचन होवे तन सारा।
ऐसो सतवादी मारो सायबो,
उपजे ब्रह्म विचारा।
सतगुरु पारस खान है।

satguru bhajan lyrics in hindi

satguru paras khan hai

satguru paras khan hai,
loha jug sara.
tuk ek paras sang rame,
kanchan hove tan sara.
aiso satwadi maro saybo,
upje brahm vichara.
satguru paras khan hai.

in sabda me mharo man basyo,
thanda nir athaga.
chubki mari guru re naam ri,
kan laya tat sara.
satguru paras khan hai,
loha jug sara.
aiso satwadi maro saybo.

en re sabdo ra sda kara,
hira gun bharela.
sant mile soda kare,
munge mol bikela.
satguru paras khan hai,
loha jug sara.
aiso satwadi maro saybo.

seep samand me rahat hai,
samandar ka kya leve.
bund pade aasoj ri,
shobha samandriya ne deve.
satguru paras khan hai,
loha jug sara.
aiso satwadi maro saybo.

satiya sat dharam jhelna,
utro bhav jal para.
sekh farik ri vinti,
jug jug das tumhara.
satguru paras khan hai,
loha jug sara.
aiso satwadi maro saybo.

satguru paras khan hai,
loha jug sara.
tuk ek paras sang rame,
kanchan hove tan sara.
aiso satwadi maro saybo,
upje brahm vichara.
satguru paras khan hai.

सतगुरु भजन इन हिंदी
सतगुरु पारस खान है,लोहा जुग सारा।

mahendra singh rathore ke bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == सतगुरु पारस खान है
Bhajan Singer/गायक = महेंद्र सिंह राठौड़
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

https://youtu.be/9GU9ao7pSsk

Leave a Reply