समय को भरोसो कोनी कद पलटी मार जावे भजन लिरिक्स

samay ko bharoso koni kad palti mar jawa, prakash mali bhajan, nirguni bhajan

समय को भरोसो कोनी

कदी कदी गाडरा सु ,
सिंह हार जावे।
समय को भरोसो कोनी ,
कद पल्टी मार जावे। २

गुरु वसिष्ठ महा मुनि ज्ञानी ,
लिख लिख बात बतावे। २
श्री राम जंगल में जावे ,
किस्मत पलटी खावे।
राजा दशरथ प्राण त्याग दे।
हाथ लगा नहीं पावे। २
समय को भरोसो कोनी ,
कद पल्टी मार जावे। २

राजा हरीचंद रानी तारामती ,
रोहितास कवर कहावे।
ऐसो खेल रच्यो मेरे दाता ,
तीनो ही बिकबा जावे।
एक हरिजन एक ब्राह्मण घर ,
एक कुबदा घर जावे।
समय को भरोसो कोनी ,
कद पल्टी मार जावे। २

राजा की बेटी पदमा कहिये ,
मोर लार परनावे।
मोर जाय जंगल में मर गयो ,
किस्मत पलटी खावे।
मेर भई शिवजी की ऐसी ,
मोर को मर्द बनावे।
समय को भरोसो कोनी ,
कद पल्टी मार जावे। २

राजा भरतरी रानी पिंगला ,
मेहला में सुख पावे।
शिकार खेलने राजा भरतरी ,
जंगल माई जावे।
गोरखनाथ गुरु ऐसा मिलिया।
राजा जोगी बण जावे।
समय को भरोसो कोनी ,
कद पल्टी मार जावे। २

गुरु कह ममता की वाणी ,
अमृत रस बरसावे। २
मारो मनडो कयो नई माने ,
फिर फिर गोता खावे।
हरिदास गुरु मिलिया पूरा ,
राम दास जस गावे।
समय को भरोसो कोनी ,
कद पल्टी मार जावे। २

See This Lyrics also:   गुरु साहिब मैंने अवगुण बहुत किया भजन लिरिक्स

samay ko bharoso koni kad palti mar jawa lyrics, samay ko bharoso koni kad palti mar jawa rajasthani bhajan

kad palti mar jave

kadee kadee gaadara su ,
sinh haar jaave.
samay ko bharoso konee ,
kad paltee maar jaave. 2

guru vasishth maha muni gyaanee ,
likh likh baat bataave. 2
shree raam jangal mein jaave ,
kismat palatee khaave.
raaja dasharath praan tyaag de.
haath laga nahin paave. 2
samay ko bharoso konee ,
kad paltee maar jaave. 2

raaja hareechand raanee taaraamatee ,
rohitaas kavar kahaave.
aiso khel rachyo mere daata ,
teeno hee bikaba jaave.
ek harijan ek braahman ghar ,
ek kubada ghar jaave.
samay ko bharoso konee ,
kad paltee maar jaave. 2

raaja kee betee padama kahiye ,
mor laar paranaave.
mor jaay jangal mein mar gayo ,
kismat palatee khaave.
mer bhee shivajee kee aisee ,
mor ko mard banaave.
samay ko bharoso konee ,
kad paltee maar jaave. 2

raaja bharataree raanee pingala ,
mehala mein sukh paave.
shikaar khelane raaja bharataree ,
jangal maee jaave.
gorakhanaath guru aisa miliya.
raaja jogee ban jaave.
samay ko bharoso konee ,
kad paltee maar jaave. 2

See This Lyrics also:   हेली एक दिन मिन्दर में आव भजन लिरिक्स

guru kah mamata kee vaanee ,
amrt ras barasaave. 2
maaro manado kayo naee maane ,
phir phir gota khaave.
haridaas guru miliya poora ,
raam daas jas gaave.
samay ko bharoso konee ,
kad paltee maar jaave. 2

samay ko bharoso koni kad palti mar jawa lyrics, samay ko bharoso koni kad palti mar jave rajasthani bhajan

कदी कदी गाडरा सु सिंह हार जावे

कदी कदी गाडरा सु ,सिंह हार जावे।
समय को भरोसो कोनी ,कद पल्टी मार जावे। २

गुरु वसिष्ठ महा मुनि ज्ञानी ,लिख लिख बात बतावे। २
श्री राम जंगल में जावे ,किस्मत पलटी खावे।
राजा दशरथ प्राण त्याग दे। हाथ लगा नहीं पावे। २
समय को भरोसो कोनी ,कद पल्टी मार जावे। २

राजा हरीचंद रानी तारामती ,रोहितास कवर कहावे।
ऐसो खेल रच्यो मेरे दाता ,तीनो ही बिकबा जावे।
एक हरिजन एक ब्राह्मण घर ,एक कुबदा घर जावे।
समय को भरोसो कोनी ,कद पल्टी मार जावे। २

राजा की बेटी पदमा कहिये ,मोर लार परनावे।
मोर जाय जंगल में मर गयो ,किस्मत पलटी खावे।
मेर भई शिवजी की ऐसी ,मोर को मर्द बनावे।
समय को भरोसो कोनी ,कद पल्टी मार जावे। २

See This Lyrics also:   डस गयो कालो रे कंवर रोहिताश ने भजन लिरिक्स

राजा भरतरी रानी पिंगला ,मेहला में सुख पावे।
शिकार खेलने राजा भरतरी ,जंगल माई जावे।
गोरखनाथ गुरु ऐसा मिलिया। राजा जोगी बण जावे।
समय को भरोसो कोनी ,कद पल्टी मार जावे। २

गुरु कह ममता की वाणी ,अमृत रस बरसावे। २
मारो मनडो कयो नई माने ,फिर फिर गोता खावे।
हरिदास गुरु मिलिया पूरा ,राम दास जस गावे।
समय को भरोसो कोनी ,कद पल्टी मार जावे। २

shyam paliwal ke bhajan


Bhajan / Geet(भजन ) == समय को भरोसो कोनी
Bhajan Singer/गायक = श्याम पालीवाल
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

https://youtu.be/OYAT7wodb0Q

Leave a Comment